Okullarda ücretsiz yemek ve su verilmeli mi?

Kapitalizmden yardım beklemek mi? 😂
Nedense hukuk çerçevesinde kapitalizm olan ülkelerde halkın büyük bir çoğunluğu devletten bu gibi yardımları istemiyor çünkü ihtiyaç duymuyor. Ama yağmacı düzenin olduğu ya da devletçiliğin ve popülizmin yoğunlukta olduğu ülkelerde insanlar enflasyondan bıkıp "hayatlarını riske atarak" liberal ekonomi ile yönetilen ülkelere gidiyorlar. Amacım ideolojiler üzerinden tartışma yaratmak değildir. Amacım: çelişkileri sorgulamak, sorunlara doğrudan ve kalıcı çözüm önerileri sunmaktır.
Daha önceden de belirttiğim gibi: Bedava ürüne evet diyen arkadaşlar, enflasyon nedeniyle artan fiyatları enflasyon yaratarak çözmeye çalışıyorlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoyu herhangi bir ideolojiyi övmek/yermek için paylaşmadığımı belirtmek isterim. Konu ile alakalı olması ve bedava ürünün doğru olduğunu düşünmeniz nedeniyle paylaşıyorum. Bu konuyla ilgili yazı yazmış tüm forum üyelerinin üstteki videoyu izlemesini tavsiye ederim
Sizden ricam bu 1.5 dakikalık videoya göz atmanızdır.
 
Bize verdikleri süt ve kuru üzümler bunlardı:
1664192064189.png

Hala hatırlayanlarınız vardır belki lisede falan olan.
 
Hemde ne günlerdi...

Merhaba arkadaşlar. Biliyorsunuz okullar açıldı, haberleri takip ettiğime göre son zamanlarda en çok konuşulan konulardan birisi öğrencilerin okulda yaşadığı beslenme sorunları. Bu konu mecliste konuşulmuş, sizce öğrencilere bir öğün yemek ve su verilmeli mi?

Linkler bozuk bu arada sil yada düzelt.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı