Okulun önünde gasp edildim

Hiçbir şey yapamazsın. Polise şikayet etsen polis otosunda story atıp geri mahalleye dönerler. Dikmende yaşıyorum bahsettiğin tiplerden ordu var burada. Olay çıkarmamaktan başka çaren yok ne diyorlarsa yap.

Mecbur diğer taraftaki uzak durağa yürüyeceğim artık.

Karakola gıdıp gasp edıldıgını soyle. Tekel bayının kamerasında gorunuyor de. Sıkayetcı oldugunu belırt. Bu sayede cocuklar gelecekte bırcok ıse gıremezler. Gecmıste bu tarz vukuat ısleyen ergenlerın cogu sonradan bu sekılde kendısınden sıkayetcı olanlar yuzunden pısmanlık dolu bır yasam suruyorlar. Polıs gıbı devlet makamlarında gorevlı olamıyorlar.

Karakola gıdıp gasp edıldıgını soyle. Tekel bayının kamerasında gorunuyor de. Sıkayetcı oldugunu belırt. Bu sayede çocuklar gelecekte bırcok ıse gıremezler. Gecmıste bu tarz vukuat ısleyen ergenlerın cogu sonradan bu sekılde kendısınden sıkayetcı olanlar yuzunden pısmanlık dolu bır yasam suruyorlar. Polıs gıbı devlet makamlarında gorevlı olamıyorlar.

Okul çıkışında dövmek için falan beklerler bir de hiç uğraşmak istemiyorum aslında.

İzmir Tepecik'de 6 sene geçirmiş biri olarak söylüyorum şikayet edersen senin şikayet ettiğini bilecekler, o kişi olmasa da arkadaşları zorbalığa devam edecek ya da o kişi sana kinlenecek. Böyle bir şeyden ceza almayacağı belli bir durum zaten. Dikkat çekme parkın yakınından geçme sorun çözülür.

Karakola gıdıp gasp edıldıgını soyle. Tekel bayının kamerasında gorunuyor de. Sıkayetcı oldugunu belırt. Bu sayede çocuklar gelecekte bırcok ıse gıremezler. Gecmıste bu tarz vukuat ısleyen ergenlerın cogu sonradan bu sekılde kendısınden sıkayetcı olanlar yuzunden pısmanlık dolu bır yasam suruyorlar. Polıs gıbı devlet makamlarında gorevlı olamıyorlar.

Bunların olabileceği en fazla iş sanayi ustası zaten devlet makamına çıkabileceklerini sanmıyorum.

İzmir Tepecik'de 6 sene geçirmiş biri olarak söylüyorum şikayet edersen senin şikayet ettiğini bilecekler, o kişi olmasa da arkadaşları zorbalığa devam edecek ya da o kişi sana kinlenecek. Böyle bir şeyden ceza almayacağı belli bir durum zaten. Dikkat çekme parkın yakınından geçme sorun çözülür.

Bugün ilk defa gördüm çocukları zaten normalde parkta hep okuldan çıkıp takılan çocuklar oluyor.

Dostum pusmuş dediğinde patladım bana daha çok ilgi maymunusun gibi geldi ailene söyle müdürüne söyle okulda böyle birisi var mı diye konu açman ve onaylanması aşırı saçma.

Niye yalan söyleyeyim ki anlamadım hiç mi böyle bir durum yaşamadınız pusmuş dediğim dışardaki meşrubat dolaplarının arkasında çıkmamı beklemiş üstelik maalesef herkes gibi gelebilecek babam yok maalesef geçen aylarda vefat etti.

Dostum pusmuş dediğinde patladım bana daha çok ilgi maymunusun gibi geldi ailene söyle müdürüne söyle okulda böyle birisi var mı diye konu açman ve onaylanması aşırı saçma.

Ayrıca okulda böyle biri var mı diye konu açmadım kim olduklarını tanımıyorum sokakta gezen boş beleş insanlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı