Gezi Parkı eyleminin amacı o Taksim'de kalan tek yeşil alanın korunması ve bölgeye yapılacak olan Topçu Kışlası'nın engellenmesi idi. Topçu Kışlası da oraya yapılacak AVM için kullanılan bir bahane idi. Gezi parkı esnasında dolar iki gram artınca bazıları küplere bindi. Dolar şimdi 2.70 ve kimsenin sesi çıkmıyor ne iş ?
Siz de Kapalıçarşı esnafı gibi olmayın. Gezi eylemleri esnasında "turist kaçtı, iş yapamıyoruz" diye hayıflanıp sıra kendine gelince "bizimle direnin, bize destek verin" moduna girdiler. Bana dokunmayan yılan bi yaşasın bir Türk atasözü değildir! Keser döner sap döner gelir sizi bulur!
Tavsiyem babanızdan aldığınız görüşlerinizi buraya taşımayın! Eğer bir beyniniz varsa onu kullanmayı öğrenin önce!
//Ayrıca Tübitak'ın başına hayvanat bahçesi müdürünü getiren, 300 kişinin bir madende öldüğü ve en ufak önlemlerin bile alınmadığı ülke mi Nükleer Santral işletecek? Bunu idrak edememek için kör olmak, at gözlüğü takıyor olmak gerek.
Daha geçtiğimiz haftalarda olan elektrik kesintisi için resmi açıklama yapılamayan bir ülkede sanıyor musunuz ki nükleer bir kaza olduğunda bunu size haber verecekler ? Çernobil patladığında dünya bunu birkaç gün sonra duydu. O da ancak Avrupa'da radyasyon ölçüm cihazları alarm vermeye başlayıp Rusya'ya bunun nedeni sorulduğunda ortaya çıktı...
Tüm bunlara rağmen radyasyonlu çay içtiniz ve radyasyonlu fındık yediniz, halen daha akıllanmıyorsunuz.
Yakında bizim basına da düşer ama İngilizce bilen varsa buradan okuyabilir: elektrik kesintisi İran'ın siber saldırısı imiş:
Iran Flexes Its Power by Transporting Turkey to the Stone Age | Observer
(Başlığı çevireyim: İran Türkiyeyi Taş Devrine Geri Yolladı!)
Bu tür bir siber saldırının engellenmediği ülkede nükleer santralin siber saldırılardan korunacağının garantisini bana verebiliyor musun ? Veremiyorsun. O zaman o sesini kısıp enerjini çenen yerine beynine doğru yönlendirmende fayda görüyorum.