Daha fazla
Yazarken kafa gitmiş, düzelttim.
Ben mesajımda faturalar daha az gelecek, vatandaşın bütçesi rahatlayacak falan dediğimi hatırlamıyorum. Bence siz siyaset kafasıyla baktığınız için olaya dar bir pencereden bakıyorsunuz. Amerikanın bile bilgilerinin çalındığı dünyada zaten siber güvenlikten söz edilemez. Ama sizin gibi komple teoristlerinin teorilerine kalırsak ülkeden herhangi bir ilerleme bekleyemeyiz. Siz sesinizi yükseltmeye devam edin tabi ama teknoloji forumun da siyaset yapacak kadar da düşmeyin.Bunu yapabileceğiniz dünya kadar sizin kafanızla dolu sosyal ortam mevcut. Sizin gibi nükleer santrali sadece elektrik faturası olarak gören biri için ağır gelebilir buralar. @4khenaton
Gezi olayına benzemesin!?!?!?Bence "Şoma ağızlılık yapmayın" artık temel atıldı kolay kolay bırakmazlar bu Nükleer'i.
Yüksek falan değil santralin dörtte bir maliyetine aynı enerjiyi üretecek güneş paneli tarlası kurulabiliyor. Her şeyi de bilerek yapmıyorlar maalesef. Az biraz üstüne düşüp araştırın bu konuları...Bu bir alternatif olsaydı yaparlardı diye düşünüyorum sonuçta nükleer enerji tehlikeli buna rağmen bunu seçiyorlar ise güneş enerjisinin maliyeti yüksek demek ki. :/
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.