İzliyorum da çok sıktı
Çünkü sürekli dövüş olsun, aksiyon olsun, karakterler uçsun kaçsın istiyorsunuz. Anime biraz durağanlaşıp world buildinge, karakterlere vs odaklanarak aksiyonu azaltınca basıyorsunuz feryadı: falan arc çok sıkıcı diye. Skypiea gayet güzel arctır.İzliyorum da çok sıktı
Çünkü sürekli dövüş olsun, aksiyon olsun, karakterler uçsun kaçsın istiyorsunuz. Anime biraz durağanlaşıp world Building'e, karakterlere vs odaklanarak aksiyonu azaltınca basıyorsunuz feryadı: Falan Arc çok sıkıcı diye. Skypiea gayet güzel arctır.
Savaş arcı Marineford hariç tüm arclar sıkıcı deyip bunun sebebinin 3 chapterdan 1 episode uyarlanması olduğuna inanmamızı cidden beklemiyorsun değil mi? Sündürme var o doğru ve sündürmeyi bende sevmiyorum ama animede sündürülmüş diye de sıkıcı demiyorum bi arca. Kaldı ki gayet basit çözümü var bunun. Aç mangayı oku veya One Pace diye bir şey var onu izle. Yok ben manga okumam, animeyi de illa türkçe izleyecem diyorsan katlanacaksın bu duruma.Öyle olsunistemiyoruz, bir manga bölümünden 3 anime bölümü çıkmasa idare eder.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.