Hocam güncelleme zaten 2025 Q1'de yayınlanacak denmedi mi?
Yani henüz bir gecikme söz konusu değil ki, Mart'tan sonra da gelmezse gecikme olur da bence şu an bir gecikme yok.
Ayrıca S24 serisi S25 kadar tepkisel olmayabilir demişsiniz, bence olabilir, çünkü S25'te UFS 4.0 kullanıyor, S24'te UFS 4.0 kullanıyor, uygulama açılış hızları muhtemelen değişmeyecek.
İkisinin işlemcisi de çok güçlü zaten oradan da bir fark olacağını sanmıyorum, One UI arayüz olsa da en nihayetinde bir Android Launcher'i, yani o gözle bakmak lazım, uygulama ve güncellenecek, güncelleme pek çok sorunu çözüyor, özellikle fark ettiğim One UI 6'da bir uygulamaya girdiğimiz de bazen yaşanan bir sorun var, status bar sonradan gidiyor ve tam ekran olurken uygulama da tekleme oluyor, One UI 7'de bu sorun bariz şekilde çözülmüş, hiç yaşanmıyor, yani bu sorun bence S21'den S24'e kadar çözülecek gibi duruyor, arayüz hatası sonuçta.
Beta ile stabil sürümü arasında fark olması demek, şimdiye kadar One UI 7'yi S25 serisi için geliştirmişler ve stabil sürümü yayınlanabilmiş, bence diğer seriler için hala geliştirilen bir sürüm, o nedenden ötürü hala stabil ile beta arasında fark var ve sürümün çıkması ertelendi, yani sonuçta bedava güncelleme işte, geldiği zaman bu sefer 7.1 için belki diyeceğiz neden hala gelmedi güncelleme diye, o geldikten sonra belki One UI 8 için diyeceğiz, sonuçta telefonu alırken bence kimse yeni sürümle telefonun müthiş olacak o yüzden satın almalısın vaadiyle geldiğini sanmıyorum.
Yeni arayüz ile yananlar bence Xiaomi alanlar oldu, One UI uzun zamandır sorunsuz gelişiyor, sonuçta ücretsiz güncelleme, illa bir öncekinden 2 kat daha iyi olacak diye bir şey yok yani.
Bu arada Note 8 ve S8 serisine One UI 7 yükleyen birini buldum, eğer S9 ve Note 9 serisine çıkarsa deneyeceğiz arkadaşın telefonunda, sonuçları paylaşırım.