Online eğitim çok kötü

Online dersten dolayı geri kaldım baya. Eksiklerimi kapatmaya çalışıyorum olmuyor. Çok zor 10 gün kaldı ve ilerleyemiyorum. Hocalar derste soru sorunca cevaplamayınca bazı hocalar yok yazıyor...
Ben yoklamaya burada dememe rağmen yok yazıldım 3-4 kere. Hoca soru soruyor doğru cevaplıyorum sonra bildirim geliyor "Öğrenci derse gelmemiştir." diye.

(Şu anda amacım hava atmak değildir.)
Ben özel okula gidiyorum bizim sadece 1 kere sosyal öğretmeni değişti ve bende biliyorum Online eğitimin ne kadar kötü olduğu ama bizim okulda sıkıntı yok iyi bir sistemi var ama devlet okulları gerçekten de kötü. EBA zaten rezalet. Derse giriyor kardeşim dersten atıyor ve sırf "açalım yeter, gerisi kimin umrunda." diyorlar.
Kuzenimde söylüyor ne kadar kötü olduğunu, keşke Corona hiç olmasaydı.

Ben yoklamaya burada dememe rağmen yok yazıldım 3-4 kere. Hoca soru soruyor doğru cevaplıyorum sonra bildirim geliyor "Öğrenci derse gelmemiştir." diye.
Nolacak bu halimiz bilmiyorum. Bir de proje veriyolar şaka gibi. Tanıtım yapıcaz derste Hey Allahım ne günlere düştük şaka gibi. Bir de sınavlarda çıkacak sanki dersten anlıyoruz da.

Ziya Selçuk>Cem Yılmaz
Zy Slçk ile sohbet. Yeni program yayında. Cm Ylmz yerine Zy Slçk. Gora yeniden çekiliyor ve onda oynayan kişi........ Evet Ziya Selçuk. Tebrik ederim.
Ziya Selçuk vs öğrencilerin Eba'ya girme çabası. Kazanan Ziya Selçuk. Savaştan sonra Ziya Selçuk'un sözleri şimdi ekran başında sayın seyirciler: 1 milyar kişiye saldırdım vurdum vurdum saymadım. Vurdum vurdum saymadım.

(Şu anda amacım hava atmak değildir.)

Ben özel okula gidiyorum bizim sadece 1 kere sosyal öğretmeni değişti ve bende biliyorum Online eğitimin ne kadar kötü olduğu ama bizim okulda sıkıntı yok iyi bir sistemi var ama devlet okulları gerçekten de kötü. EBA zaten rezalet. Derse giriyor kardeşim dersten atıyor ve sırf "açalım yeter, gerisi kimin umrunda." diyorlar.
Kuzenimde söylüyor ne kadar kötü olduğunu, keşke corona hiç olmasaydı.
Keşke devlet okullarında öyle olsa.

Gittim bu gün özel bir yere, sınav olmak için... Bizim okuldan çok ufak farkları var sadece. Öncelikle herkesin masası sandalyesi ayrı. Ama ağam şaham şeyler değil. Bildiğiniz masa bildiğiniz ofis sandalyesi. Sınıf küçük 12 kişi (40 kişi ile kıyas bile yapmıyorum.). Son olarak öğretmenler ve yönetim çok saygılı. Öyle olunca sizde karşı tarafa öyle oluyorsunuz. Bunlar bence sağlanamıycak şeyler değil. Ama işlerine gelmiyor. Mütahite değil de millete para harcamak. (bir sıkıntı var. Düzeltemedim.)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı