Online eğitime geçilmeli mi?

• Konuyu başlatan 917382
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 128
  • Görüntüleme 9.207
Aşı sayesinde insanlar grip gibi atlatıyor. Artık abartılacak bir durum olmaktan çıktı.
Aşı olmayan insanları da düşünmek gerekiyor dostum.
Virüs de okullardan çıkmıştı zaten Çin'de. Okullar kapanınca virüs bitecekmiş gibi konuşmayın çünkü bitmeyecek.
Bu şekilde konuşmuyorum fakat bir nebze olsun engellenmiş olacak.

Bi nebze engellenmesi için okullardan daha önce kapatılması gereken yerler var.
Çocuklar korunmadan bir haber bahsettiğin yerlerde yetişkinler olduğu için üstlerine düşeni yapacaklardır fakat çocuk bunlar sosyal mesafe bilmezler. Haklısın fakat düşünemediğin noktalar mevcut.

Bende istemem kesinlikle. Yüz yüze candır. Online ile yüz yüze arasında bence 100 gömlek fark var eğitim kalitesi olarak.

Çünkü ülkemizde adamakıllı yönetilemedi. Bazı derslerde benim de çok kötü geçti fakat bazı derslerde ise çok verim aldım. Bu biraz da hocayla ilgili.

Bil. Sistem Mühendislik son sınıf öğrencisiyim. Pandemi de bazı hocalarımız gerçekten çok iyi yönetti fakat bazıları çok kötü.

Yine diyorum eğer iyi yönetilirse zarardan çok faydası var.

Sırf kapandığı için ilk lise yılım hiç de iyi geçmedi yüz yüze devam.
Sizin yine iyiymiş, benim 2 yılım çöpe gitti uzaktan eğitim sayesinde. Tabii sadece ondan değil ama benim de uzaktan eğitimde hiç kitap açasım gelmiyor çünkü ödevlerle falan takip edilemiyorum. Bu yıl da uzaktan eğitime geçilirse vay halime...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı