Online eğitime geçilmeli mi?

• Konuyu başlatan 917382
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 128
  • Görüntüleme 9.207
Çocuklar korunmadan bir haber bahsettiğin yerlerde yetişkinler olduğu için üstlerine düşeni yapacaklardır fakat çocuk bunlar sosyal mesafe bilmezler. Haklısın fakat düşünemediğin noktalar mevcut.

Çocuklar ilkokul ve ortaokulda. Ama lisedeki adamlar 16 17 yaşındalar ve artık bir şeylerin farkındalar. O yüzden liselerin kapatılması çok saçma.

Geçilmemeli. Hiçbir işe yaramıyor online eğitim. Senesini yatarak geçirmek isteyenler için ideal.
Ya insanlar sağlığını düşünüyor olamaz mı? Sen kimsinde insanların yerine karar veriyorsun. Belki sağlıklarını önemsiyorlar önemli bir durum var, belirli kurallar olmasa çok daha ağır polemiğe girerimde seninle neyse. Bir kaç konuda daha gözüme batıyordun zaten bu gereksiz özgüvenin ile.

Ya insanlar sağlığını düşünüyor olamaz mı? Sen kimsinde insanların yerine karar veriyorsun. Belki sağlıklarını önemsiyorlar önemli bir durum var, belirli kurallar olmasa çok daha ağır polemiğe girerimde seninle neyse. Bir kaç konuda daha gözüme batıyordun zaten bu gereksiz özgüvenin ile.
Onların sağlığıysa bizim de geleceğimiz söz konusu iki taraf da haklı ama sağlık konusu çok abartılıyor çünkü ortada o kadar geçerli bir sorun yok.

Düzenli çalışan için Online olması hiçbir şey değiştirmez. Okula gittiğimizde aldığımız eğitimin kalitesi değişmiyor. Sosyalleşmek için okul tabii ki de daha iyi.

Çünkü ülkemizde adamakıllı yönetilemedi. Bazı derslerde benim de çok kötü geçti fakat bazı derslerde ise çok verim aldım. Bu biraz da hocayla ilgili.

Bil. Sistem Mühendislik son sınıf öğrencisiyim. Pandemi de bazı hocalarımız gerçekten çok iyi yönetti fakat bazıları çok kötü.

Yine diyorum eğer iyi yönetilirse zarardan çok faydası var.
Sorun da iyi yönetilmemesi zaten. Gerçekten verim alabilseydim online eğitimden bende okulların kapalı kalmasını savunurdum. Bazı hocalar nasıl olsa karışan yok diye dersleri bile açmıyor.

Ya insanlar sağlığını düşünüyor olamaz mı? Sen kimsinde insanların yerine karar veriyorsun. Belki sağlıklarını önemsiyorlar önemli bir durum var, belirli kurallar olmasa çok daha ağır polemiğe girerimde seninle neyse. Birkaç konuda daha gözüme batıyordun zaten bu gereksiz özgüvenin ile.

"Online eğitim hiç iyi değil" bunlar hikaye kardeşim. İyi yönetilirse gayet de çok verimli geçiyor. Bu biraz da öğrenci ve hocalara bağlı. Online olduğu halde geçen dönem "ağzıma sıçıldı" ve bir dersten kaldım. Ondan önceki dönemde keza yine aynısı oldu 1 dersten kaldım.

Müh. Son sınıf öğrencisiyim. Yüz yüze eğitime göre çok daha fazla zorladılar bizi. Yatanı dersten geçirmeyeceksin bu kadar basit ya!

Twitter'da anlık 97 binden fazla #acilonlineegitim etiketiyle tweet atılmış. Görünce çok şaşırdım. Online eğitim aşırı sıkıcı ve hiçbir faydası yok. Sınıfım geçen kapatıldı, testim pozitif çıktı ve sınıfta 5 kişi hariç yüz yüze eğitime geri dönüldü. Yani bence artık çok da sorun değil sonuçta yüzde 70 gibi bir aşılama var. Ben ve kalanlara uzaktan eğitim veriliyor ancak pek bir şey anlamıyorum ve 12.sınıfım. Yani böyle önemli bir yılda uzaktan eğitim olmasını kesinlikle istemem. Canım çok sıkıldı görünce. Sizce uzaktan eğitime geçilir mi, geçilmeli mi?

Ya bu Twitter âlemini çok da takmamak lazim bir dedikleri diğerini tutmuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı