Online eğitime geçilmeli mi?

• Konuyu başlatan 917382
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 128
  • Görüntüleme 9.198
"Bir şey anlamıyoruz" durumunun iki sebebi var;

1- Evden kaçmak için bahane arayan öğrenci tipi.
2- Gerekli şartları sağlayamayan, artık olduğu kadar! ben maaşıma bakarım diyen öğretmen tipi.

Aynen öyle. Aslında uzaktan eğitim yüz yüze eğitimden daha yararlı ve daha modern bir teknik. Fakat öğrenci bunu "tatil" olarak algılayıp takmadığı için bizim ülkemizde çok fazla bir yararı dokunmuyor. Ama eninde sonunda gelecekte yüz yüze eğitim diye bir şey kalmayacak.

Ya insanlar sağlığını düşünüyor olamaz mı? Sen kimsinde insanların yerine karar veriyorsun. Belki sağlıklarını önemsiyorlar önemli bir durum var, belirli kurallar olmasa çok daha ağır polemiğe girerimde seninle neyse. Bir kaç konuda daha gözüme batıyordun zaten bu gereksiz özgüvenin ile.
Karbondioksit soluma keyifsi. Ama bir yandan dersler güzel geçiyor, kafam karışmış durumda yani bir yerde sağlık bir yerde eğitim.

Hayır, fakat hibrit eğitim olabilir.
Örneğin:
Pazartesi-salı: Birinci grup.
Çarşamba: Uzaktan eğitim.
Perşembe-cuma: İkinci grup.

Hocam ama öyle olunca geride kalıyoruz mesela pzt sl 1. grup 3. üniteyi işledi o üniteyi diğer grup prş CM işliyor ve genele baktığımız zaman 1 haftada öğretilecek konu hocalar 2 farklı gruba anlatıığı için 2 haftada bitiyor umarım kendimi ifade edebilmişimdir.

Hocam ama öyle olunca geride kalıyoruz mesela pzt sl 1. grup 3. üniteyi işledi o üniteyi diğer grup prş CM işliyor ve genele baktığımız zaman 1 haftada öğretilecek konu hocalar 2 farklı gruba anlatıığı için 2 haftada bitiyor umarım kendimi ifade edebilmişimdir.
Fakat bu en azından iki tarafında içini rahatlatıyor birazda olsa. Virüs yokmuş gibi okulları açmamış oluyorlar, aynı şekilde okulları hiç açmamazlıkta yapmıyorlar.

Geçilmemeli. Hiçbir işe yaramıyor online eğitim. Senesini yatarak geçirmek isteyenler için ideal.
Babaannem 3. doz aşılı ama ona rağmen nefes darlığı, eklem ağrısı, ateş, titreme ile atlattı koronayı. Aileme bir şey olmasını istemiyorum ve ben her sabah uyandığımda aileme bulaştıracağım korkusu yaşamak istemiyorum. Bu yüzden online eğitim. Artık yeter insanlara yatmak için online eğitim istiyorsunuz demeyin!

Fakat bu en azından iki tarafında içini rahatlatıyor birazda olsa. Virüs yokmuş gibi okulları açmamış oluyorlar, aynı şekilde okulları hiç açmamazlıkta yapmıyorlar.
Geçen sene hibrit eğitim denenmişti ve ben şahsen iyi bir öğrenci olmama rağmen hiç verim alamadım pazartesi salı gidiyorduk ve diğer bütün günler boş geçiyordu onun yerine haftanın 5 günü uzaktan eğitim daha iyi diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı