Opel Corsa 1.2 T uzun yolda nasıl?

Bakımları ve kayış değişimi düzenli ve sık yapılırsa iyi motor aslında. Ama bu da maliyet demek tabii.
Hiç uğraşılacak bir araba değil hocam. Babamın dayısının çocuğunda vardı. Ne zaman dayımları ziyarete gitsek çocuk yoktu. Meğersem sanayideymiş :D

Hiç uğraşılacak bir araba değil hocam. Babamın dayısının çocuğunda vardı. Ne zaman dayımları ziyarete gitsek çocuk yoktu. Meğersem sanayideymiş :D
O da iyiymiş 😂 Ödüllü bir motor aslında, ancak tabii ülkemiz şartlarında bakım yaptırmak, her 40-50 bin kilometrede kayış değiştirmek de masraf. Bunu da herkes yapmaz, arabasını seven birinden ya da sıfır almak lazım. Belki öyle alınabilir.

Dostlar arabayı almayacağız, kiralayıp 900 km uzun yola gidip geleceğiz sadece. Clio, C3 ve Corsa seçeneklerimiz var ve hepsi aynı fiyatta olunca Corsa daha mantıklı geldi.

Yeni modellerden mi bahsediyoruz, 1.2 Turbo 130 beygir olandan mi?
100 beygir olanlardan.

Dostlar arabayı almayacağız, kiralayıp 900 km uzun yola gidip geleceğiz sadece. Clio, C3 ve Corsa seçeneklerimiz var ve hepsi aynı fiyatta olunca Corsa daha mantıklı geldi.

100 beygir olanlardan.
Corsa daha mantıklı olacaktır.

Bu araca sahip olup uzun yolda deneme fırsatı olanlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.

EAT8 şanzıman ile geldiği için keyif alırsınız ve ekonomik olur.
Ayrıca sorunsuzdur.
Ben arkadaşların eski motor için yorum yaptıklarını düşünüyorum. Şu an 1.2T EAT8 şanzımanlı Corsa'larda hiçbir sorun yok.
Arkadaşımın aracını kullanma ve seyahat etme fırsatım olmuştu. Başarılı bir kombinasyon var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı