OpenWRT destekli modem-router önerisi

Hocam güncel kurulum videosu yok fakat başka bir forumda birisi kurulumu adım adım anlatmıştı. Şu anda burada başka forum linki atamam ama eğer Discord nickinizi verirseniz ekleyeyim özelden atayım size kurulumu. Oradan bakarak sıkıntısız kurarsınız.

Kurulumu buraya atabilir misiniz? Discord'dan atmanızı istedim ama özelden yardımlaşmak yasak olduğu için mesajım silindi ve geçiçi olarak yasaklandım.

@AreYouOkey hocam merhaba ben de aynı Router'ı almayı düşünüyorum da memnun musunuz cihazdan OpenWrt kurmak için alacağım da.

Memnunum, fiber bağlantıda kullanıyorum aldığımdan beri yaşadığım tek sorun son 1 ayda 2 kere Wi-Fi bağlantısı "kaydedildi" olarak kaldi ve bağlanmadi. Res atinca düzeldi. Yaşadığım tek sorun bu oda yaşadığım yer 40 dereceleri görüyor ısınmadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Memnunum, fiber bağlantıda kullanıyorum aldığımdan beri yaşadığım tek sorun son 1 ayda 2 kere Wi-Fi bağlantısı "kaydedildi" olarak kaldi ve bağlanmadi. Res atinca düzeldi. Yaşadığım tek sorun bu oda yaşadığım yer 40 dereceleri görüyor ısınmadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Sizde de reset atmadan 1 gün boyunca kalırsa özellikle wifi da hız yavaşlaması oluyor mu?

Lvaih #1484 Teşekkür ederim.

Benim sürümüm: OpenWrt 21.02.2 r16495-bf0c965af0 / LuCI openwrt-21.02 branch git-22.052.50801-31a27f3
olarak görünüyor. Güncel olup olmadığını nasıl anlarım? Nasıl günclellerim?
Hocam official sayfayı bırakayım: Xiaomi Mi Router 4A Gigabit Edition

Güncelleme varsa buradaki sürümden kontrol edebilirsin. 21.02.3 sürüm en son. Sizdeki bir sürüm geride linkten indirip modemin ip'si üzerinden flashlayabilirsin direk. Normal bir modemde upgrade yapmak gibi bir farkı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı