Opera GX mi, Chrome mu?

Opera GX mi, Chrome mu?

• Opera GX (Neden seçtiğinizi yorumlarda belirtin)

Oy: 168 54,5%
  • Chrome (Neden seçtiğinizi yorumlarda belirtin)

Oy: 140 45,5%

• Oy verenlerin toplamı
    308
Bir haftalığına Opera GX kullandım, bugün sildim. Chrome çok daha sade ve kullanışlı. Hali hazırda indirebileceğiniz ücretsiz güvenilir VPN yazılımları var, bir tarayıcıda hazır gelen VPN'e ne kadar güvenebilirsiniz, bilemiyorum. Aynı zamanda GX çok karmaşık, Chrome'un sade tasarımı daha kullanışlı. GX çok göz yoruyor, gereksiz fazla Cyber Punk havası eklemişler, ki bu gün içinde rahatsız ediyor. Sırf Whatsapp'ı açmak için iki sekme açmanız gerektiği için Chrome'u kötülemeyeceğim. Aynı zamanda ilk yüklediğimde Norveçli bir yazılım olduğundan güvenilirdir diyordum, ancak sonrasında Çinlilere satıldığını öğrendim. Yani güvenilirliği tartışılır.

4 GB RAM'in çoğu meşgul değilse dediğiniz doğru. Ama arka planda başka bir RAM'ı meşgul edecek uygulama çalışırsa donabiliyor.

Hem Opera'da reklam engelleyici var. Maalesef Chrome'daki reklam engelleyici eklentileri artık çalışmıyor diye biliyorum.

Hala çalışıyor bilginize halihazırda AdBlock kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamıyorum.
Konuya geri dönecek olursakda Opera GX güzel bir tarayıcı fakat bende aynı şekilde arkada chromu hazırda bekletiyorum tasarımı biraz fazla süslü geldi sadece. Onun dışında kaliteli bir tarayıcı.

Opera'yı VPN'i için kullanıyorum. Hesaplarımı girmiyorum. Umarım uygulama arka plandan da veri yürütmüyordur. Aktif kullandığım tarayıcıya VPN uzantıları kurmak pek mantıklı gelmiyor.
Google Chrome sade, hızlı ve stabil. Sekronizasyonuda diğer tarayıcılara göre daha iyi çalışıyor. Mağazasından eklenen eklentilerle daha da işlevsel hale gelebiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı