Üzdün.5 aydır Opera GX kullanıyorum evime FBI gelmedi ya da hayatımda bir şey değişmedi. Sanırım çalınan bilgilerim kimsenin umurunda değil
Üzdün.5 aydır Opera GX kullanıyorum evime FBI gelmedi ya da hayatımda bir şey değişmedi. Sanırım çalınan bilgilerim kimsenin umurunda değil
Şirketlere ve ülkere satıyor.Çok merak ediyorum Çinli şirketler bizim bilgilerimizi ne yapıyor.
5 aydır Opera GX kullanıyorum evime FBI gelmedi ya da hayatımda bir şey değişmedi. Sanırım çalınan bilgilerim kimsenin umurunda değil
Opera GX birçok fazla gereksiz özelliği bulunduğu için diğer tarayıcılara kıyasla daha fazla RAM tüketiyor Firefox'u geçtiği oluyor aynı zamanda diğer tarayıcılara kıyasla bir tık yavaş.Peki GX varken niye normal Opera? Bir çok fazla özelliği var ve bence daha hoş.
Şirketlere ve ülkere satıyor.
Reklamcılara satıyor.Hocam zaten sorum oydu şirketler ne yapıyor bu bilgileri?
Merhabalar. Opera bildiğimiz üzere güvenlik ihlalleri yapıyor. Veri satıyor. Hantal ve yavaş.
Don’t use Opera browser Because Privacy Threat
Ben de eski mağdurlardanım. Düşüncelerinizi almak isterim.linç değil düşünce.
Zaten senin hesapların adamların umurlarında değil verilerini şirketlere ve ülkelere satıyorlar 3. şahıslara satıyorlar.Eskiden Opera kullanıyordum hiç sorun olmadı. Opera'ya hayır demeyin artık. Verileride satmıyor bence. Hantal ve yavaş nasıl diyebilir siniz? En hızlı tarayıcılardan bir tanesi. İnternetten her bulduğunuz şeye inanmayın artık. Ben Opera'ya güveniyorum.
Opera — Spyware Watchdog Privacy Statement | Opera emin misiniz?Benim düşüncem: Bilgilerimizi alıp bilgilerimize göre reklamlar sunuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.