Oppo A55 vs Huawei Mate 20 Lite

Makaleler
9
Yer
İstanbul, Türkiye
Oppo A55'den Huawei Mate 20 Lite'a geçmeyi düşünüyorum. Kullandığım şu anki cihaz çok kötü PUBG Mobile bile oynatmıyor sizce geçmeli miyim?
Redmi Note 9S var ama bu kullandığım Oppo A55 cihazda sorun yaşanınca babam hemen vazgeçti. Teyzem kendi telefonunu sorunsuz vereceğini söyledi.

1. PUBG Mobile rahat bir şekilde oynayabilir miyim? Ekran AMOLED mi ve özelliikleri nasıl?
2. HD grafik destekliyor mu? Oyunda ısınma ve kasma vs yaşar mıyım?
3. telefonun Android sürümü iyi mi? Parmak izinin arkada olması sorun olur mu?
5. telefonunun elde tutuluşu ve büyüklüğü nasıl? İşlemcisi iyi mi?

Kafamda bu sorular var, yanıtlayabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bence Redmi Note 10 Pro alabilirsiniz ama tek kötülüğü 45 FPS veriyor ancak 120Hz ekran yenileme var özelliklerine bakabilirsiniz

Şu an yeni bir cihaz almıyorum öneri vermeyiniz! Sadece Cihaz değiş-tokuş yapmayı planlıyorum. Alabilme şansım olsa Redmi Note 11 Pro daha iyi bir cihaz. Bu telefonun ödemesi hâlâ devam ediyor. O zamanlar staj parasıyla almıştım şu an alamam imkansız.

Son düzenleme:
Oppo A55'den Huawei Mate 20 Lite'a geçmeyi düşünüyorum. Kullandığım şu anki cihaz çok kötü PUBG Mobile bile oynatmıyor sizce geçmeli miyim?
Redmi Note 9S var ama bu kullandığım Oppo A55 cihazda sorun yaşanınca babam hemen vazgeçti. Teyzem kendi telefonunu sorunsuz vereceğini söyledi.

1. PUBG Mobile rahat bir şekilde oynayabilir miyim? Ekran AMOLED mi ve özelliikleri nasıl?
2. HD grafik destekliyor mu? Oyunda ısınma ve kasma vs yaşar mıyım?
3. telefonun Android sürümü iyi mi? Parmak izinin arkada olması sorun olur mu?
5. telefonunun elde tutuluşu ve büyüklüğü nasıl? İşlemcisi iyi mi?

Kafamda bu sorular var, yanıtlayabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Hocam PUBG oynarsınız 45 FPS alabilirsiniz diyor internette
3.benim telefonumunda parmak izi arkada bir süre sonra alışıyorsunuz
Genel olarak kullanılabilir.

Android 10 Olarak Gösteriyor Yine idare eder

İşlemciyi bilmiyorum özellik bakımından kirin 710 var.

Kullanan arkadaşlar daha iyi bilir Huawei cihaz kullanmadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı