Orijinal Oyunda Ülkemizdeki Anlayış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2hW3YMJ.jpg

Aslında zamanında bizde de öyleydi. Ancak yine oyun korsandı ama CD/DVD ye çekiyorduk.

Oyuna para verip alınca bir zevk alıyorum ve bunu anlatamam. Ama korsan olarak indirince en fazla 3 veya 4 gün oynayıp sonra sıkılıyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskiden oynadığım korsan oyunları bir kenara yazdım, onları da artık yavaş yavaş satın alıyorum. Zamanında korsan kullandım çünkü. Emeğe saygısızlıktır ve çok büyük hırsızlıktır bu. Siz 3-4 kişinin malını çalmıyorsunuz. Belki de yüzlerce kişinin emeğini çalıyorsunuz.

Benim bir arkadaşım vardı. Ramazanları Teravihe giderken Torrent'ı açık bırakırdı oyun insin diye. Ama bu konuya hiç girmeyeceğim, tartışmak istemiyorum.

Eskiden oynadığım korsan oyunları bir kenara yazdım, onları da artık yavaş yavaş satın alıyorum. Zamanında korsan kullandım çünkü. Emeğe saygısızlıktır ve çok büyük hırsızlıktır bu. Siz 3-4 kişinin malını çalmıyorsunuz. Belki de yüzlerce kişinin emeğini çalıyorsunuz.

Benim bir arkadaşım vardı. Ramazanları Teravihe giderken Torrent'ı açık bırakırdı oyun insin diye. Ama bu konuya hiç girmeyeceğim, tartışmak istemiyorum.

Torrent indiriyor. Camiye gidiyor. Abdestsiz namaz kılma gibi bir şey bu. Kabul olmaz. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı