Orjinal Windows 7'den Lisanssız Windows 8.1'e Geçmeli miyim?

Yunus Emre231203

Hectopat
Daha fazla  
Benim Lenovo G550 Laptopumla gelen windows 7 starterden, Windows 8.1'e tekrar geçsem sıkıntı çıkarır mı?
Ürünün Windows 8.1 için sürücüleri yok. Windows Update bu sürücüleri karşılar mı? Windows 7 kadar verim alabilir ve Windows 10'a yükseltebilir miyim.

Geçebilirsin sıkıntı olmaz. Windows 8.1 sürücülerin bazılarını kendi yüklüyor mesela. Üstüne üstlük Windows 7 için sanırım CD'li driver vermişler. Onlar genellikle eski oluyor. Sen formatı attıktan sonra en güncellerini yüklersen daha iyi olur. Son olarak Windows 10'a hemen geçmeni önermiyorum. Çünkü çıktığında tam olarak oturmamış bir sistem olabilir. Windows 8'de öyleydi ama zamanla geliştirildi ve güzelleştirildi.

Windows 8.1.3 64 Bit kurdum. Düşündüğümün aksine preformans daha da arttı. Efektler daha belirgin oldu. Windows 10'u rezerve ettiğim hesabımla kurduğum için rezerve uygulaması tekrar geldi. Windows 8.1 bu sefer gayet iyi preformans verdi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı