Orkun Işıtmak Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Yaklaşık iki yıldır Youtube Türkiye'yi takip etmiyorum çok doğru yapmışım sanırım. Başlığı okuyana kadar herhalde sevilen bir Youtuber ve fikirlerimizi soruyorsunuz sanmıştım. Öyle değilmiş sanırım ve bir gram umrumda da değil açıkçası.

Ettiği hakaretler ağır bence de. Ama hiçbirimiz onu tanımadığı için yorum yapmak bence saçma olur. Polisler için küfür etti diye adamın ne haysiyeti kaldı ne şerefliği. Neler yazmışlar adama. Yok idam edilmeli yok onun bunun çocuğu yok ülkeyi terk et falan. Ardından bir özür mesajı yayınladı zaten. Fazla üzerine gidiliyor bence. Herkesin hayatta pişman olabileceği şeyler vardır.

Vatanımızı koruyan kişilere her ne sebep olursa olsun küfür etmesi hoş değil tabii ki ama bazı kişiler olayı devasa büyütmüş. Adama Vatan haini diyorlar. Ulan polisle kendin tartışsan içinden nereden girip nereden çıkacan acaba.
Youtube ortamında da iyi prim kaynağı olmuş.

Polisin de orada o kadar da savunulacak yanı yoktu. Ama öldürelim demek tamamen yanlış.
Size ben taş ve molotof atsam kendinizi savunmayacak mısınız ?

Arkadaşlar bırakın bu ayakları. İnsan yedisinde neyse yetmişinde de odur, hepimiz 15 - 16 yaşında olduk hangimiz öldürün diye bağırdı polislere ?

Başkası olsa sadece 45 saniye haberde geçer ama adam bir nevi ünlü olunca işler değişiyor. Ha buradan da Orkun'u seviyor filan demeyin,öyle sevdiğim biri değil zaten dediği lafın iyi tarafı yok fakat çok büyütüldü.

Arkadaşlar bırakın bu ayakları. İnsan yedisinde neyse yetmişinde de odur, hepimiz 15 - 16 yaşında olduk hangimiz öldürün diye bağırdı polislere ?

İyice okusana ne yazdığımı.

Orkun'u çok sıkı takip etmiyorum ama bildiğim kadarıyla videolarında küfür, hakaret içeren kelimeler kullanmıyor. Ergenliğin getirdiği o hisle bir hata yapılmış olabilir. Önemli olan ondan sonra ki süreç. Videolarında da küfür etmemesi bana kalırsa o dediği lafı ergenliğe bağlıyor. Bu benim düşüncem tabii.

Gündemdeki olayıyla ilgili yorum yapmak istemiyorum ama hakkında düşündüğüm şey çabuk gaza geldiğidir. Yahu sporcunun, YouTuber'ın, şarkıcının bu tür siyasi olaylarda rol almasının amacı ne? Hadi rol aldın, videoya alarak apaçık beyan etmenin amacı ne? Bu tür videolar, görüşler paylaşacak kişi kanal kategorisini eğlence değil de siyaset yapsın bir zahmet.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı