Orkun Işıtmak Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Ayyıldız Tim'den de açıklama geldi Ama TSG veya THT'den bir açıklama yok!
TSG dediğin grup öyle büyük birşey değil hatta "Türk Silahlı Guvvetleri" mi? Diye dalga geçenler var. THT ise pek bu işlere girmiyor. Ayyıldız Tim'de bence YouTube'a show amaçlı videolar atıyor.
(Ama benim Görüşüm bu).

Hadi anlarım; yaş küçük, yaparsın. Ama neden paylaşırsın...

Hadi onu da anlarım, gençlik, iradesizlik... Peki aklın başına gelince neden özür dilemezsin?

Yani ancak kirli işlerimiz ortaya döküldükten sonra, ''ya üzgünüm, ya aklım yerinde değildi, ya küçüktüm'' diyebileceksek, daha çok işimiz var.

Tabii maşallah milletimize de prim çıktı.

Ayrıca @Hexagram in de dediği gibi, kundaktaki bebe bile siyaset profesörü, din hocası olmuş durumda ülkemizde...

Yine de fazla yüklenmeyelim. Tamam, yaptığı hiç hoş değil lakin @Barış Tolon ve @Jira nın da dediği gibi küfür ile karşılık vermek, sert ithamlarda bulunmak da doğru değildir...

Daha evvel bahsetmiştim biraz açayım. Bu çocuklar belli bir amaç için desteklenen özel projeler. Hepsini engellemiş olmama rağmen ilk sayfada bunların videoları?!

Sahi bunlar nasıl ünlü oldular? Milyonluk takipçi sayısına nasıl ulaştılar? Afedersiniz de kim takar bunları? Benim de takip ettiğim bir sürü kaliteli youtuber var. Takipçileri 60K'yı zor buluyor. Bir örnek hepimizin bildiği Technopat gibi üreten, yılların emeği kanallar 400 bin takipçiyi bulamazken bunlar ne ara 3 milyon oldular. Bir ara şöyle bir inceleyeyim dedim. Sanki hepsi aynı kampta eğitilmiş ve muhtemelen de uzun yıllardır birbirlerini tanıyan çocuklar. Çocuk demişken, çocuklar üzerinde de çok etkililer. Bunların her dediğini doğru kabul edecek milyon çocuktan bahsediyorum. Yani bu iş öyle tesadüf felan değil. Hiçbir hareketleri spontane değil. Şu çocukların uğruna üstlerini başlarını paraladıkları Justin olayından sonra böyle bir sosyal açığın kullanmak isteyenlerin olmayacağını düşünmek büyük saflık olur.

Mesele gençlik, gençler...
Bu tarz sosyal operasyonlarla gençleri kimliksiz, milliyetsiz, ruhsuz modern zombilere dönüştürme çabasındalar. Bunu başardıkları her genç Türkiye'nin geleceğinde bir sorun demektir.

TSG dediğin grup öyle büyük birşey değil hatta "Türk Silahlı Guvvetleri" mi? Diye dalga geçenler var. THT ise pek bu işlere girmiyor. Ayyıldız Tim'de bence YouTube'a show amaçlı videolar atıyor.
(Ama benim Görüşüm bu).
Ayıldız Tim bir anda bu olayda parlaması benide şaşırtmadı değil.

Gündemdeki olayıyla ilgili yorum yapmak istemiyorum ama hakkında düşündüğüm şey çabuk gaza geldiğidir. Yahu sporcunun, YouTuber'ın, şarkıcının bu tür siyasi olaylarda rol almasının amacı ne? Hadi rol aldın, videoya alarak apaçık beyan etmenin amacı ne? Bu tür videolar, görüşler paylaşacak kişi kanal kategorisini eğlence değil de siyaset yapsın bir zahmet.
Amacı çok basit. Eğer siyaseten bazı çevrelere hizmet etmezsen seni ünlü yapan o çevreler iki günde alaşağı etmesini de bilir. Adamlar resmen tekel oluşturmuşlar. Adamlar manyak mı durduk yere DHKP-C tarzı örgütlerin propagandasına alet olsunlar. Bunlara şirin görünen ünlülerden biri es kaza bunların aleyhinde veya bunların işine gelmeyecek küçücük bir imada dahi bulunsa anında adamı/kadını linç ediyorlar. Devamında tabii artık iş bulması çok zorlaşıyor. Yahu adam tiyatrocu , zorla imza alıyorlar PKK'lılar salınsın diye. Zorla diyorum çünkü başka ihtimali yok. Sanatçı dediğimiz bu çevreler resmen esaret altında. Ha! İçlerinde gönüllü propaganda yapanları yok mu? Elbette var ve tahminim % 20'yi geçmez oranları. Diğerleri siyaseten muhalif olsa dahi bu yasadışı örgütlerin propagandalarına isteyerek alet oluyor değiller.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı