TSG dediğin grup öyle büyük birşey değil hatta "Türk Silahlı Guvvetleri" mi? Diye dalga geçenler var. THT ise pek bu işlere girmiyor. Ayyıldız Tim'de bence YouTube'a show amaçlı videolar atıyor.Ayyıldız Tim'den de açıklama geldi Ama TSG veya THT'den bir açıklama yok!
Ayıldız Tim bir anda bu olayda parlaması benide şaşırtmadı değil.TSG dediğin grup öyle büyük birşey değil hatta "Türk Silahlı Guvvetleri" mi? Diye dalga geçenler var. THT ise pek bu işlere girmiyor. Ayyıldız Tim'de bence YouTube'a show amaçlı videolar atıyor.
(Ama benim Görüşüm bu).
Amacı çok basit. Eğer siyaseten bazı çevrelere hizmet etmezsen seni ünlü yapan o çevreler iki günde alaşağı etmesini de bilir. Adamlar resmen tekel oluşturmuşlar. Adamlar manyak mı durduk yere DHKP-C tarzı örgütlerin propagandasına alet olsunlar. Bunlara şirin görünen ünlülerden biri es kaza bunların aleyhinde veya bunların işine gelmeyecek küçücük bir imada dahi bulunsa anında adamı/kadını linç ediyorlar. Devamında tabii artık iş bulması çok zorlaşıyor. Yahu adam tiyatrocu , zorla imza alıyorlar PKK'lılar salınsın diye. Zorla diyorum çünkü başka ihtimali yok. Sanatçı dediğimiz bu çevreler resmen esaret altında. Ha! İçlerinde gönüllü propaganda yapanları yok mu? Elbette var ve tahminim % 20'yi geçmez oranları. Diğerleri siyaseten muhalif olsa dahi bu yasadışı örgütlerin propagandalarına isteyerek alet oluyor değiller.Gündemdeki olayıyla ilgili yorum yapmak istemiyorum ama hakkında düşündüğüm şey çabuk gaza geldiğidir. Yahu sporcunun, YouTuber'ın, şarkıcının bu tür siyasi olaylarda rol almasının amacı ne? Hadi rol aldın, videoya alarak apaçık beyan etmenin amacı ne? Bu tür videolar, görüşler paylaşacak kişi kanal kategorisini eğlence değil de siyaset yapsın bir zahmet.
15 Temmuz ile Gezi'yi bir tutuyorsan sen baştan gittin bir kere bilader. Gezi'nin savunulacak hiç bir yanı yok.Bu gün Orkun Işıtmak polislere küfür etti diye öten laleler 15 Temmuz gecesi asker dövüyordu.
Doğru, ikisi de ülkenin zararına. Birinde ülkeyi yakıp yıktılar, birinde de hainliklerini ortaya koydular.@Alperen4423 Olaylar birbirinden tamamen farklı olsa da, kötü olan şey, her koşulda da kötü değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.