Prim kötü bir şey değil.Parayı bulduktan sonra bir takım değişikliklere uğrayan çoğu Youtuberdan birisi, ama sıkıntı olan şey iyi yönde değil de prim veya izlenme/tıklanma kasmak için video çekmesi.
Özellikle takip ettiğim biri değil. Denk gelirse bazı içeriklerine bakıyorum. İşinin gerektirdiği işleri yapıyor.Merhaba arkadaşlar, YouTuber Orkun Işıtmak hakkında güncel fikirleriniz nedir?
Bunları kasması kötü bir şey ama.Prim kötü bir şey değil.
Prim kasmakta kötü bir şey değil. Sonuçta bir youtuber.Bunları kasması kötü bir şey ama.
YouTuber olması prim kasabileceği anlamına gelmiyor bence.Prim kasmakta kötü bir şey değil. Sonuçta bir youtuber.
Prim kasarsa daha çok izlenme alır. Orkun Işıtmak'ı desteklemiyorum bu arada.YouTuber olması prim kasabileceği anlamına gelmiyor bence.
İzlenme için prim kasması kötü bir şey işte.Prim kasarsa daha çok izlenme alır. Orkun Işıtmak'ı desteklemiyorum bu arada.
Anlıyorum hocam. Bu aralar çok raporluyorlar dikkatli olmak lazım sağ olun.İzlenme için prim kasması kötü bir şey işte.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.