Batın Türk
Kilopat
- Makaleler
- 47
Biraz duygulandım açıkçası, sizin düşünceleriniz nedir?
Yaptığı davranış çok güzel ama bunu keşke bizim kültürümüze yakışır bir şekilde yapsaydı. Tamamen Hristiyan ürünü olan yılbaşında yapması hiç hoşuma gitmedi.
Bende hediye almadım ya da birine hediye vermedim çevremde de kimseyi hediyeleşirken görmedim çünkü bu bizim kültürümüze ait olan bir şey değil. Bu tür kutlamalar çok saçma geliyor bana, sonuçta yeni yıl ve eskisi arasında bir fark olmuyor. Bu arada yılbaşı kutlamaları noelin yani "christmas" ın devamı niteliğindedir.Bence tam zamanında vermiş hediyeleri. Herkez hediye alırken onlar hediyesiz kalıyorlar ve mutlu olamıyorlar. Üşürlerken karda onların içlerini ısıtmıştır bu hediyeler.
Not: Yılbaşı herkezin yılbaşı sadece hristiyanların değil. Biz "christmas" 'ı kutluyor olsak haklıydın fakat biz yeni yılı kutluyoruz.![]()
Bende hediye almadım ya da birine hediye vermedim çevremde de kimseyi hediyeleşirken görmedim çünkü bu bizim kültürümüze ait olan bir şey değil. Bu tür kutlamalar çok saçma geliyor bana, sonuçta yeni yıl ve eskisi arasında bir fark olmuyor. Bu arada yılbaşı kutlamaları noelin yani "christmas" ın devamı niteliğindedir.
@Blumber
Benimde demek istediğim o, malesef farklı kültürleri çok çabuk benimsiyoruz. Kendi milletimizi üstün gördüğümüz halde farklı toplumlara benzemeye çalışıyoruz, kültürümüzü yozlaştıran bir çok şeyin farkında değiliz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.