Oruç her gün aç yaşayan insanları sadece 1 aylığına anlamak için de gayet güzel bir ibadet. Ve sonuçta akşam yemeğini yiyorsun o yemeği yiyemeyenler de var. Ayrıca oruç tutmanın bilimsel olarak insan vücuduna yararlı olduğu söyleniyor.
Çok isterdim ancak ne yazıkki hastalığım yüzünden günde 30 tane hap içiyorum ve tutmam imkansızMerhabalar. Ben geçen sene LGS var diye oruç tutamamıştım ama bu sene tutmayı çok istiyorum. Peki siz oruç tutar mısınız? Bunu merak ettim de. Anket yaptım, ankete katılabilirsiniz. Yani bu sene Allah izin verirse tüm ramazan boyunca oruç tutmayı düşünüyorum.
Ben oruca çok dini yönden bakmıyorum. Ne kadar sevap işlemiş oluyorsanız da sağlığınıza da faydalı bir şeydir oruç.
Çok isterdim ancak ne yazık ki hastalığım yüzünden günde 30 tane hap içiyorum ve tutmam imkansız![]()
Çok isterdim ancak ne yazık ki hastalığım yüzünden günde 30 tane hap içiyorum ve tutmam imkansız![]()
Fikrine her zaman saygı duyarım. Tutmak istemiyorsan tutma.Kilolu insanlar için faydalı olsa da benim gibi zayıf insanlar için işkence.
Geçmiş olsun.Çok isterdim ancak ne yazıkki hastalığım yüzünden günde 30 tane hap içiyorum ve tutmam imkansız![]()
Teşekkür ederim.Fikrine her zaman saygı duyarım. Tutmak istemiyorsan tutma.
Geçmiş olsun.
En yakın zamanda iyi olursunuz umarım.
Geçmiş olsun hocam inşallah en kısa sürede sağlığınıza tamamiyle kavuşursunuz.Teşekkür ederim.
3 yıldır iyi olmaya çalışıyorum önce kanseri yendim sonra fazla doz kemoterapi yüzünden kemik iliği yetmezliği yaşıyorum nakil oldum ancak her değer düzelmesine rağmen beyaz kan hücrelerim düzelmedi şimdi bir ilaç verdiler işe yarıyor gibi gözüküyor yararsa inşallah normalleşeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.