Oruç tutacak mısınız?

• Konuyu başlatan OnePC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 263
  • Görüntüleme 16.758

Oruç tutacak mısınız?

• Evet, Oruç Tutacağım.

• Hayır, Oruç Tutmayacağım.

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Oruç her gün aç yaşayan insanları sadece 1 aylığına anlamak için de gayet güzel bir ibadet. Ve sonuçta akşam yemeğini yiyorsun o yemeği yiyemeyenler de var. Ayrıca oruç tutmanın bilimsel olarak insan vücuduna yararlı olduğu söyleniyor.

Bana göre öyle değil başkası yiyemiyor diye ben niye yemiyeyim tabi üzülüyorum onlara yardım yapmak istiyorum ama bu benim yemek yememem için bir sebep değil bence.

Merhabalar. Ben geçen sene LGS var diye oruç tutamamıştım ama bu sene tutmayı çok istiyorum. Peki siz oruç tutar mısınız? Bunu merak ettim de. Anket yaptım, ankete katılabilirsiniz. Yani bu sene Allah izin verirse tüm ramazan boyunca oruç tutmayı düşünüyorum.
Çok isterdim ancak ne yazıkki hastalığım yüzünden günde 30 tane hap içiyorum ve tutmam imkansız :(

Fikrine her zaman saygı duyarım. Tutmak istemiyorsan tutma.

Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim.
En yakın zamanda iyi olursunuz umarım.

3 yıldır iyi olmaya çalışıyorum önce kanseri yendim sonra fazla doz kemoterapi yüzünden kemik iliği yetmezliği yaşıyorum nakil oldum ancak her değer düzelmesine rağmen beyaz kan hücrelerim düzelmedi şimdi bir ilaç verdiler işe yarıyor gibi gözüküyor yararsa inşallah normalleşeceğim.

Teşekkür ederim.

3 yıldır iyi olmaya çalışıyorum önce kanseri yendim sonra fazla doz kemoterapi yüzünden kemik iliği yetmezliği yaşıyorum nakil oldum ancak her değer düzelmesine rağmen beyaz kan hücrelerim düzelmedi şimdi bir ilaç verdiler işe yarıyor gibi gözüküyor yararsa inşallah normalleşeceğim.
Geçmiş olsun hocam inşallah en kısa sürede sağlığınıza tamamiyle kavuşursunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı