altincicadde
Hectopat
Pandemi ve dönüşümlü çalışma esnek mesai olsaydı kaçırmazdım hiç 
Hocam lütfen bahanelerin arasına sığınmayın. Benim de okulum 8 saat ama bu engel değil. Asla değil. Yok sınavdı falan da filan. Böyle sebepler çok duyuyorum.8 saat okuldayım ve tutmak zor olur benim için. Bu sebeple tutmayacağım.
İsteyen tutar isteyen tutmaz bu kimseyi alakadar etmez. Tutmak istemiyorum tutmayacağım. Siz istiyorsanız tutabilirsiniz. Açıkçası ben hem uykusuz hem de aç bir şekilde 8 saat ders işleyemem.Hocam lütfen bahanelerin arasına sığınmayın. Benim de okulum 8 saat ama bu engel değil. Asla değil. Yok sınavdı falan da filan. Böyle sebepler çok duyuyorum.
Arap adetleriyle pek ilgili değilim. Tutmuyorum.
Herkesin kendi dinine saygılı olmasını isterken başkasının didine "Arap adeti" demek cüretkarsızlıktır.
Antik çağ, çöl arap bedevi adetlerine yeterince saygılıyım. Ben hakaret ettiğimi düşünmüyorum.Herkesin kendi dinine saygılı olmasını isterken başkasının didine "Arap adeti" demek cüretkarsızlıktır.
Doğru ama?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.