Oruç tutacak mısınız?

• Konuyu başlatan OnePC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 263
  • Görüntüleme 16.723

Oruç tutacak mısınız?

• Evet, Oruç Tutacağım.

• Hayır, Oruç Tutmayacağım.

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Kime göre neye göre konuyu farklı bir yere çekip amacından farklı şeyler yazmak istemiyorum ama siz kimsenin dinine saygı duymadan "ühü bana saygı duyun" diye gezemezsiniz.
Biraz içerlemiş gibisin aragonlu ? Hakaret bunun neresinde ? Bu din 1400 yıl önce arap çöllerinde yeşermedi mi ? Bunu dile getirmenin neresi hakaret ?

İnanan istediği gibi inanıp tüm gereksinim ve adetlerini uyguluyor zaten.

İsteyen tutar isteyen tutmaz bu kimseyi alakadar etmez. Tutmak istemiyorum tutmayacağım. Siz istiyorsanız tutabilirsiniz. Açıkçası ben hem uykusuz hem de aç bir şekilde 8 saat ders işleyemem.
Beni zaten ilgilendirmez. Tutmak istemiyorsan tutmayacağım de saygıyla karşılarım. Ama yok okuldu dersti falan ben ona dedim.

Biraz içerlemiş gibisin aragonlu? Hakaret bunun neresinde? Bu din 1400 yıl önce Arap çöllerinde yeşermedi mi? Bunu dile getirmenin neresi hakaret?

İnanan istediği gibi inanıp tüm gereksinim ve adetlerini uyguluyor zaten.

Antik Arap adetleri çocuk gömmektir tefeciliktir kumardır benim dinime göre bu kitap araplara inmedi tüm insanlığa indi ve nitekim dünya genelinde tanındı ve duyuldu bir Arap adetinden fazlası sanki?

Niye bu forumda böyle bi' konuda bile bir dine mensup olmayanlar İslam'a alttan alttan laf atıyor. Keşke bu tarz olaylar hiç yaşanmasa. :( Sorunun cevabına gelecek olursak tutacağım inşallah.
Ülkenin her yanı nefretle dolup taşıyor, insanlar da sinirini burada çıkarıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı