Ne yaptın reis neye karar verdin. Ve sence çalışılır mı. Bence hem pis hemde ağır iş sanayideki insanlardan da saygı beklenmez hep azar falan o yüzden biraz da pek alakam yok arabalarla hem sanayide p*ç gibi olacaksın derler böyle aklı çalışan ama sanayi tarzı yani yeni fikirler üretme atık olmak kafası olmak falan, o bende yok düz biriyim. ama bir iş buldum sanayide gitsem mi acaba. Kafa da biraz yavaş çalışır ama bir işim olsun isterim. Başka bir iş daha gördüm de düşününce araba daha çok tutulur gibi enin değilim. tabi ona göre öğrenmesi zor. İkisi de ustalık işleri ama biri diğerine göre daha temiz sanırım ve dediğim gibi sanayi ortamı zor arabaya ilgi yoksa pek ve kafa da zaten az basan biri olunca daha da zor.
Kısacası sen ne yaptın okul mu iş mi nasıl gidiyor şuanda, sence sanayide araba mı yoksa başka bir iş mi iyice düşününce ( daha konuşmadım sadece sitede ilanları gördüm iki otobüsle gidiliyor falan ama başka bir yere yakın). Uzun oldu ama cevaplarsan çok sevinirim selamlar saygılar iyi geceler.