Witcher 1 oynayın ufkunuz açılsın. Öyle RDR 2 gibi kurgusuda yavaş değil. Üstüne kitap uyarlaması olduğu için hikayesi meraklandıran cinsten. Özetle, Witcher 1 oynanır.Ben şu ana kadar AC serisi, Detroit, Heavy Rain, beyound: Two Souls, GTA 5, Mafia 2, Mafia remake, Mafia 3, RDR serisi, PES 2013, BF serisi, (Online değil) bunun gibi hikayeli oyunları seviyorum. Bana oyun tavsiyesi verir misiniz? Artık oyun bulamıyorum. The Last of Us oynamak istiyorum ama RAM'im yetmiyor. Bunun gibi böyle God of War gibi büyülü güçlü ve Online falan olmayan sade hikayeli (aynı Heavy Rain, Detroit, Mafia 1, RDR serisi gibi) çoktan seçmeli (Detroit gibi) oyunlarda olur fark etmez. Güzel oyun önerin yeter. (Grafik ve oynanışlarda önemli.)
Cyberpunk
Birde oyun kıyamet atmosferini çok iyi yansıttığı için gerilimli baya ben söve söve oynamıştım ama çok zevkliydiPeki Metro serisinin sıralaması ney? Baktım farklı sürümleri varmış birde. Hangi sürümleri kullanayım?
Fallout New Vegas'ı oynadıktan sonra 4'ü oynayamaz bence.Hocam Fallout serisini tavsiye edebilirim.
Witcher 1 her yiğidin harcı değil doğrusu. Witcher 2 oyüzden daha çok öneririm şahsen.Witcher 1 oynayın ufkunuz açılsın. Öyle RDR 2 gibi kurgusuda yavaş değil. Üstüne kitap uyarlaması olduğu için hikayesi meraklandıran cinsten. Özetle, Witcher 1 oynanır.
Witcher 1 bayağı güzel oyundur. İzometrik şekilde oynadığında Dragon Age İnqusition'dan daha iyi dövüş mekaniklerine sahip.Witcher 1 her yiğidin harcı değil doğrusu. Witcher 2 oyüzden daha çok öneririm şahsen.
Outlast denediniz mi hiç?Ben şu ana kadar AC serisi, Detroit, Heavy Rain, beyound: Two Souls, GTA 5, Mafia 2, Mafia remake, Mafia 3, RDR serisi, PES 2013, BF serisi, (Online değil) bunun gibi hikayeli oyunları seviyorum. Bana oyun tavsiyesi verir misiniz? Artık oyun bulamıyorum. The Last of Us oynamak istiyorum ama RAM'im yetmiyor. Bunun gibi böyle God of War gibi büyülü güçlü ve Online falan olmayan sade hikayeli (aynı Heavy Rain, Detroit, Mafia 1, RDR serisi gibi) çoktan seçmeli (Detroit gibi) oyunlarda olur fark etmez. Güzel oyun önerin yeter. (Grafik ve oynanışlarda önemli.)
Remote play nedir?Evet, split-screen olarak oynuyorsunuz. Sanırsam online co-op olmadığından remote play atman gerek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.