Oynayın, oynattırın: NieR: Automata

Zaten oyun başta iyi, sonra bitince her şeyi bir daha oynattırdığı için eleştirildi oyun.
Benim de aklıma takıldı şimdi o. Normalde dün alacaktım ama FF XV ile arada kaldım şimdi. JRPG'lere bir yerden başlamak istiyorum ama hangisini seçsem bilemedim. Hikayesi övülse bile tam hikaye için oyuna tekrar başlamak zorunda olmak sıkıcı gözüküyor.

Ben bu oyuna 2 saat tahammül edebildim ve sildim direk iade vb. ile uğraşmayacağım kalsın kütüphanede bir oyun bu kadar mı oyundan soğutucu bir başlangıca sahip olur anlamış değilim çok soğuk bir oyun yetmiyormuş gibi bir de 60 FPS kilidi var herhalde.

@Cavushan, oyunu zaten içindeki kız karakteri için alıyorlar. Oyunda birden fazla kez ana karakterin iç çamaşırına baktığınızda gelen bir başarım mevcut. Klasik Japon oyunu.

@Cavushan, oyunu zaten içindeki kız karakteri için alıyorlar. Oyunda birden fazla kez ana karakterin iç çamaşırına baktığınızda gelen bir başarım mevcut. Klasik Japon oyunu.
Siz bayağı araştırmışsınız bu özellikleri😁
Ben bu oyuna 2 saat tahammül edebildim ve sildim direk iade vb. ile uğraşmayacağım kalsın kütüphanede bir oyun bu kadar mı oyundan soğutucu bir başlangıca sahip olur anlamış değilim çok soğuk bir oyun yetmiyormuş gibi bir de 60 FPS kilidi var herhalde.
Bence başlangıcı gayet güzeldi. Hangi zorlukta oynadınız oyunu?

Siz bayağı araştırmışsınız bu özellikleri😁

Bence başlangıcı gayet güzeldi. Hangi zorlukta oynadınız oyunu?
Mesele zorluktan ziyade tuhaf save sistemine ve oyun mekaniklerine ısınamadım (bu tabi benim kişisel yorumum) yorumlara bakarak aldım bu oyunu.
@Cruslan dediğiniz doğru olabilir, büyük ihtimalle dediğiniz sebepten ana karakterin çekiciliği oyunun önüne geçmiş :)

Mesele zorluktan ziyade tuhaf save sistemine ve oyun mekaniklerine ısınamadım (bu tabii benim kişisel yorumum) yorumlara bakarak aldım bu oyunu.
@Cruslan dediğiniz doğru olabilir, büyük ihtimalle dediğiniz sebepten ana karakterin çekiciliği oyunun önüne geçmiş :)
Save sistemi ilk başta bana da değişik geldi sonradan alıştım. Şu an oyunda 3 saati geride bıraktım ve iyi gidiyor diyebilirim. Karakter çekiciliği konusunda ise çok çok haklısınız adamlar öyle bir karakter yapmışki aşık oldum resmen ama bunun yanında oyun mekanikleri ve hikayeside güzel😀

Oyunu korsan olarak 3 kez oynayıp bitirdim ve bir yıldır bekleyişimin sonunda indirime uğradı alsam mı almasam mı bilemedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı