Oynayıp adını hatırlamadığımız oyunlar

Bi oyun vardı. İnternetten oynardım tepeden bakış bi tır kullanıyoduk dorseyi sonra alıyoduk 3 vites vardı oyunda ilk görevde baya düz gidiyorduk sonra gece oluyordu. Oyunda bir de silahlı sahne vardı
2D önce güvenlik kameralarını indirip sonra adamı vuruyorduk. Bulsam yine oynarım.
 
Motor yarış oyunuydu, oynadığım en iyi motor yarış oyunudur. İnternetten oynanıyordu, ablamla beraber oynardık. En son 10 sene önce falan oynadım, daha da bulamadım oyunun ismini.
 
Böyle mobilde 4 yaşında oynadığım bir oyun vardı. Araba sürüyodun, bitirince trafik polisi bi kız çıkıyodu. Bide God of bilmem neydi. Kılıç sallayan bi tane keltoş vardı. O keltoş zeus diye bağrıyodu onu hatırlıyom.
 
CS:GO, CS 1.6 tarzı bir oyundu. Botlara karşı farklı bölümlerde round kazanmaya çalışıyorduk. Tank bile sürebiliyorduk. Takımlara mavi ve kırmızı renklere ayrılıyordu. 11 yıl kadar önce oynamıştım bu oyunu.
 
2003-2004 yıllarıydı sanırım. Strateji türü bir oyundu. Mahalleye sopalı adamlar gönderip ele geçiriyor sonra silahlandırıyorduk ve kendi mafyamızı kuruyorduk. Oyunun adını bir türlü hatırlayamadım.
 
Bir oyun vardı, ilk bölüm ormandaydı, yanımızda arkadaşlarımız da vardı ve önümüzdeki düşmanları temizleyip bir kulübeye gidiyorduk. Bomba gibi birşey vardı ve orada e ye basıyorduk yeşil ışık çıkıyordu, sonra dışarı çıktığımızda arkadaşlarımız ölmüştü, tek başımızaydık ve hem insanlar hem kurt benzeri şeyler vardı. Kurtlar deli gibi saldırıyordu korkudan oynayamıyordum küçükken :D. İsmini bilen var mıdır arkadaşlar şimdi oynamak istiyorum bunu.

Medal of Honor Allied Assault olabilir.
 
Valla adını hatırlamadığım oyun yok, ilk oynadığım oyun bir internet kafede rastgele açtığım onlarca oyundan biri olan Jazz Jackrabbit'di. Bunu bile hatırlıyorum ama sanırım genelde yarış oyunlarının adları unutulmaya müsait birbirine benzeyen tonla yarış oyunu var haliyle.
 

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı