Oynanan karakteri arı olan bir platform oyunu vardı. Oyunun kalitesi Wii'deki Mario'ya benziyordu. Oyunun mizahi yanı vardı ancak bazı bölümlerinin zor olduğunu hatırlıyorum. 2009-2010 gibi PC'de oynamıştım. Bir fikri olan var mı?
Yok mu hatırlayan?
Oynanan karakteri arı olan bir platform oyunu vardı. Oyunun kalitesi Wii'deki Mario'ya benziyordu. Oyunun mizahi yanı vardı ancak bazı bölümlerinin zor olduğunu hatırlıyorum. 2009-2010 gibi PC'de oynamıştım. Bir fikri olan var mı?
Bee Movie Game olabilir mi? Bende oynamistim boyle bir oyun.Yok mu hatırlayan?
Bir oyun vardı, ilk bölüm ormandaydı, yanımızda arkadaşlarımız da vardı ve önümüzdeki düşmanları temizleyip bir kulübeye gidiyorduk. Bomba gibi birşey vardı ve orada e ye basıyorduk yeşil ışık çıkıyordu, sonra dışarı çıktığımızda arkadaşlarımız ölmüştü, tek başımızaydık ve hem insanlar hem kurt benzeri şeyler vardı. Kurtlar deli gibi saldırıyordu korkudan oynayamıyordum küçükken. İsmini bilen var mıdır arkadaşlar şimdi oynamak istiyorum bunu.
forgotten warriorSamsung E250 telefonumda prensesi kurtarma oyunu vardı. Adını unuttum küçükken deli gibi oynardım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.