Oyun anılarınızı anlatın

İlk defa CS oynuyordum maça girdim, konuşan sperm ve muhtemelen 35-30 yaşlarında vasıfsız dağ ayısı(böğürüyordu) birbirlerine ana bacı sövüyorlardı.
Alt F4 attım sildim oyunu.
Konuşan sperm nedir ? Anladığım kadarıyla akılsız erkek gibi bir şey diyorsunuz.
 
Son düzenleme:
Anlatabileceğim spesifik bir anım yok ama 2016-2018 senelerinde SA:MP sunucusu olan Türk İbiza Freeroam'da çok güzel anılarım olmuştu, belki sunucuyu bilenler vardır. O günleri gerçekten özlüyorum, sunucu şu an maksimum 10 kişi çekiyor.
 
111f053e-9925-4ce1-bfe7-95cfca52c67f.jpg
Biraz alındım ama çok gülmüştüm.
 
Küçükken telefonda GTA 3 oynarken o kırık köprünün asla açılmayacağını sanıyordum. Bunun için görevleri her zaman tamamlamadım. Her görevi o otobüs görevinde bırakıyordum. (Kadınları lokasyonundan almamız gereken bir görevdi, arabayla da gidiliyor ancak ben hep otobüsle giderdim.) Otobüs görevinde bırakma sebebim ise tüm kadınları alacağımı sanmamdı. Görevleri yaptıktan sonra bir anda köprünün tamir edildiğini gördüm. Bunu tam tamına 7 sene sonra öğrendim......
 
Ben bir keresinde okuldayken (birinci ya da ikinci sınıf) arkadaşım bana tabletten tablete oyun kopyalamayı öğretmişti.
Aynı anda birimiz kopyasını hediye edeceğimiz oyunu açarken diğerimiz alttaki ortadaki yuvarlağı basılı tutup Google'ı açıyordu.
Ve gerçekten işe yaramıştı.
Ben ona Grand Gangsters oyununu yollamıştım o da Balon Patlatma oyununu yollamıştı.
Çok şaşırtıcı. Ve sanırım buna muhtaç kalmamızın sebebi o zamanlar benim internet erişimimin olmaması ya da mobil verinin Wi-Fi ile paylaşılabildiğini bilmiyor olmamdı.
Bundan önce ara sıra bir kağıda oyun listesi yazardım, köyden ilçeye telefoncuya/tabletciye gidip tablete oyun yükletip geri dönerdim.
 
Son düzenleme:
Küçükken GTA Vice City oynarken genelde motosiklet (kırmızı ve yeşil vardı diye hatırlıyorum)sürerdim.Sürerken insanlara çarpmamaya çalışıp, çarpınca da ağlardım.
 
Küçükken GTA Vice City oynarken genelde motosiklet (kırmızı ve yeşil vardı diye hatırlıyorum)sürerdim.Sürerken insanlara çarpmamaya çalışıp, çarpınca da ağlardım.
Temiz çocukmuşsunuz, bu bir oyun deyip böyle davranmayan çok insan var.
Minecraft mod tanıtımlarında silah göstericem diye kediyi koyunu ineği vuranlardan hiç hoşlanmıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı