Oyun Canavarı Casper nasıldır ?

5-6 sene önce Teknosa`dan aldığım Casper kasa geldi gene aklıma. Hatırlamak için tüm parçalarını tek tek sattım. Cahillik 2 GB ekran kartı görünce atlamıştım. HD 5450 olduğunu ve çok kötü olduğunu 2 sene önce anladım.
Seninki yine iyi. Beni 2 Gb İntel HD Graphics ekran kartı var diye kandırdılar.:)
 
70. günü bugün iade şansı yok diye biliyorum. Kasa devasa bir şey yalnız
gittiği yere kadar ya ne yapayım 1-2 sene götürsün yeter bana ama şuan Vatan Bilgisayara götürüp kafalarına fırlatasım var !! 4000 T aldım ortalama ne kadara satarım ?
Hocam öğrenmeniz, yaşamanız gereken tonlarca şey var bunları biz size hemen öğretemeyiz ama siz hızlıca yaşamışsınız. Söyleyebileceğimiz tek şey var o da: Doğru bir seçim yapmadığınızdır.

1- Parça parça garanti yok.
2- Kasayı açarsanız garantisi gidecek. Masaüstü bilgisayarların periyodik bakımı yapılmalı.
3- İçindeki kart referans tasarım yani çok kalitesiz malzemelerden üretiliyor, çok ses çıkarıyor, aşırı ısınmaya bağlı ömürleri kısa oluyor.
4- İşlemci soğutucu kötü.
5- Kasa kablo düzeni de eminim kötüdür.
6- Bunda kaynak vereceğim. Ekran kartınız GTX 980 olsaydı nasıl olacaktı anlayın. GTX 760 ile GTX 980 karşılaştırması :AnandTech | Bench - GPU14 2 katı değerler gösterdiğine bakmayın. Donanım dünyasında bize göre 10 kat fark yapıyor.

Sonuç: Siz de çoğumuz gibi kazıklandınız. Araştıra araştıra öğreneceksiniz ve bir sonraki bilgisayarınızı kendiniz toplayacaksınız.
 
Sonuç itibariyle kazıklanmışsınız. 4000TL'ye GTX980'li sistem toplanabilirken GTX760 koyulmuş olması zaten saçmalık. Bari almadan önce konu açsaydınız.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı