Oyun için hangi Linux dağıtımı?

Sizce hangisi

• Fedora KDE spin

Oy: 6 50,0%
  • Regata OS

Oy: 1 8,3%
  • OpenSUSE Tumbleweed'i KDE

Oy: 1 8,3%
  • Diğer (yazınız)

Oy: 4 33,3%

• Oy verenlerin toplamı
    12
Hocam peki size bir şey sormak istiyorum linux mint i kurdum ama laptopumun touchpadi çalışmıyor bunu nasıl düzeltebilirim normalde çalışıyor
Alakasız durmasına rağmen kapalı kaynaklı sürücüyü kurduğumda ve BIOS'tan Hybrid modu kapattıktan sonra touchpad sorunu düzeliyor. Ben de HP kullanıyorum ve aynı şeyi yaşıyordum.

Alakasız durmasına rağmen kapalı kaynaklı sürücüyü kurduğumda ve BIOS'tan Hybrid modu kapattıktan sonra touchpad sorunu düzeliyor. Ben de HP kullanıyorum ve aynı şeyi yaşıyordum.
Tamam hocam yardımınız için teşekkürler gerisini ben hallederim

Bu rehberi uygulayın hocam.

Bu rehberi uygulayın hocam.
Tamam hocam teşekkürler

Android oyunlar için de bu rehberi uygulayabilirsiniz.

Android oyunlar için de bu rehberi uygulayabilirsiniz.

@Bayram Tempest tamam herşey için teşekkürler hocam

@Bayram Tempest hocam son olarak siz iso dosyalarını hangi program ile usb ye yazıyorsunuz

Son düzenleme:
@tempestian hocam son olarak siz iso dosyalarını hangi program ile usb ye yazıyorsunuz
Ventoy kullanıyorum. Ventoy'un üst menüsünden UEFI seçmeyi unutmayın.

Ventoy kullanıyorum. Ventoy'un üst menüsünden UEFI seçmeyi unutmayın.
Tamam hocam yardımınız için teşekkürler🙂

Hocam dediklerinizi yaptım ama hala linux mint te touchpad ve ekran kartım çalışmıyor
EndeavourOS u yeni başlayan kişiler kullanabilir mi onu da bir denemek istiyorum

Son düzenleme:
Tamam hocam yardımınız için teşekkürler🙂

Hocam dediklerinizi yaptım ama hala linux mint te touchpad ve ekran kartım çalışmıyor
EndeavourOS u yeni başlayan kişiler kullanabilir mi onu da bir denemek istiyorum
Elbette ikimiz de HP kullanıyor olsak bile donanımlar farklı, bende olan çözüm sizde olmamış olabilir. Endeavour OS yeni başlayanlara uygundur kullanabilirsiniz.

Elbette ikimiz de HP kullanıyor olsak bile donanımlar farklı, bende olan çözüm sizde olmamış olabilir. Endeavour OS yeni başlayanlara uygundur kullanabilirsiniz.
Tamam hocam yardımınız için teşekkürler

Hocam kusura bakmayın ama HP BIOS undan hibrit dediğiniz yeri gösterme şansınız varmı

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı