Oyun oynamak için en iyi Linux hangisidir?

Suanda compositor kapali. Acmak isterseniz belirttigim seyi yazabilirsiniz. Sonuna sadece true, false eklemeniz yeterli. Dedigim gibi, oyun oynadiginiz zaman kapatirsaniz daha iyi olur, gorsellikten feda etmemis olursunuz. Otomatiklestirmek icin onceki mesajda bahsettigim yolu kullanabilirsiniz.

Sistem ozelliklerinizi de yazin, tahmin edemiyorum.

Oyun oynarken compositor kapatip, bittiginde geri acmanizi oneririm. Ayrica bunu otomatiklestirmek icin XFCE klavye ayarlarindan komut icin kisayol ekleyebilirsiniz.
XFCE4:
Kapatma:
xfconf-query -c xfwm4 -p /general/use_compositing -s false
Acma:
xfconf-query -c xfwm4 -p /general/use_compositing -s true

Driverları günceleme komutu neydi?

Suanda compositor kapali. Acmak isterseniz belirttigim seyi yazabilirsiniz. Sonuna sadece true, false eklemeniz yeterli. Dedigim gibi, oyun oynadiginiz zaman kapatirsaniz daha iyi olur, gorsellikten feda etmemis olursunuz. Otomatiklestirmek icin onceki mesajda bahsettigim yolu kullanabilirsiniz.
Kapalı kalsa sorun olur mu peki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Off. Ezbere bilmiyorum ama. İşlemcim AMD Athlon Silver 3050'u 2.3GHz tro Boost 3.2 GHz RAM 4 GB. SSD var. Ekran kartım galiba işlemci GPU'su bilmiyorum. Ekran kartımın ismi boyle. AMD Radeon Graphics. https://www.amd.com/en/products/apu/amd-athlon-silver-3050u
Yapmaniz gereken bu kadardi.

sudo pacman -S --needed lib32-mesa vulkan-radeon lib32-vulkan-radeon vulkan-icd-loader lib32-vulkan-icd-loader yazmaniz yeterli. Rehberime bakabilirsiniz.

Ayrica sistemi guncellemek icin:
sudo pacman -Syu

Yapmaniz gereken bu kadardi.

sudo pacman -S --needed lib32-mesa vulkan-radeon lib32-vulkan-radeon vulkan-icd-loader lib32-vulkan-icd-loader yazmaniz yeterli. Rehberime bakabilirsiniz.

Ayrica sistemi guncellemek icin:
sudo pacman -Syu

Boyle hata veriyor hocam.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü_2023-06-22_20-45-36.png
    Ekran görüntüsü_2023-06-22_20-45-36.png
    601,7 KB · Görüntüleme: 32

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı