Oyun oynamaktan keyif alıyor musunuz?

Yaşım daha 15 fakat oyunlardan sıkılmaya başladım bile. Parasızlıktan dolayı keyfim çok bozuk ve canım dışarıda sürekli gezmek ve lokantalara gitmek istiyor fakat son 2-3 aydır falan sinemaya bile hiç gitmedim.
Ben de valla 1 ay sonra filme gideceğim arkadaşla bilet fiyatı ne kadar olacak ne kadar oldu diye düşünüyorum, 1 ay önce öğrenci 37 mi 42 TL'di bizim bur'da.

Yaşım 27, yaklaşık 5 senedir falan oyun oynamıyorum diyebilirim. Zaten bilgisayarımda yoktu yeni sistem aldım o daha gelmedi ama oyun odaklı bir sistem değil. Normal. Çocukluğumda sürekli bilgisayar başından kalkmaz deli gibi oyun oynardım. Şimdi keyif vermiyor :) belki sistem gelince FIFA, ETS gibi oyunları oynarım.

Sadece Dying Light oynamaktan keyif alıyorum onu da çok fazla oynamıyorum zaten. Aslında oyunların verdiği keyfin azalması iyi bir şey çünkü oyunları bıraktıkça ilgi alanlarıma daha fazla zaman ayırmaya başladım.

Yaşım 21. Hala düzenli oyun oynuyorum. Muhtemelen oynamaya da devam edeceğim. Rekabetçi oyunları seviyorum. Valorant oynuyorum aktif olarak. Onun dışında MMORPG'ler çocukluğumdan beri oynamayı en sevdiğim türler. Lost Ark, Black Desert ikilisini ara ara oynuyorum. Black Desert'ta her karakter geldiğinde girer karaktere bakarım, karakter hoşuma giderse 57'ye atar bırakırım. 60 üzerine çıkartıp ap-dp yükseltecek kadar katlanamıyorum oyuna. Lost Ark'ta da, T3'e geçtim en son, fakat T3'te yükseltmedim karakteri henüz.

Eğer oyunları tek başıma oynarsam, aldığım zevk ve katlanma sürem çok kısa oluyor. Giriyorum, bir saat, belki iki saat oynuyor ve çıkıyorum. Eğer birileriyle birlikte oynuyorsam, vaktim oldukça oyun oynamaya devam edebiliyorum. Akşam saat 6-7'de oturup gece 12-1'e kadar aralıksız oynayabiliyorum. Hatta bir bakmışsın sabahlamışım falan. :D Ama birileri olması şart bu kadar uzun oynamam için. Hikayeli ve tek oyunculu olarak en yakın zamanda God of War oynadım. Cesaret edip DL2 alasım var ama, normalde zombili oyunları sevmediğimden bir tık uzağım. Kıbrıs'ta indirme hızım 10 mbps olduğundan satın alıp saatlerce indirmeyi beklemek istemiyorum. Muhtemelen Türkiye'ye döndüğümde alırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı