Oyun Oynarken Ara Sıra Yaşanan Kısa Kasmalar

Resetten sonra eğer sorun oluşuyorsa donanımsal değil yazılımsal bir hatadır. Temiz bir kurulum yapıp üstüne en son çıkan güncel sürücüleri kurup tekrar dener misin? Yada ilk olarak DDU ile AMD sürücüsünü kaldırıp tekrar kurar mısın?

Hemen deniyorum.

Şuan indiriliyor fakat neden böyle bir sorun oluştu? Bilgisayar kendini resetledikten sonra anlayamadım. Watch Dogs açıktı resetlendiğinde driver zarar mı görmüş?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücü değil de sürücünün grafiklerini işleyen paketler hasar görmüş olabilir. Bu sebeple de kasma yaşıyor olabilirsin.

Ayrıyetten grafik ayarları ne durumda?

Sürücüyü güncelledim. Grafik ayarlarının hepsi Ultra. FPS'de artış oldu, lag sorunu da geçti. Biraz test edeyim geçmezse buraya yazarım.

Güncel sürücüyü kurduktan sonra Watch Dogs daha çok FPS vermeye, daha çok bellek harcamaya ve ekran kartının daha çok ısınmasına sebep oldu. Sebebi nedir acaba ekran kartı 55-60 derece arası seyrederken 13.12 de şimdi 60-65 arası seyrediyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı