Oyun oynarken aşırı gerilme ve stres

Dying Light'ı mı? Oynamalısın, tavsiye ederim ama önerim The Following DLC'si ile birlikte alman ve sindire sindire oynaman, gece ecellerden kaçmak hem çok zevkli, hem çok riskli, hem de çok seksi. Kovalamacada önüne çıkan eceller birden bağırıyor ya off, o gerilimi tekrar yaşamak istiyorum, hemen girdim oyuna.
Ekran kartı alınca olabilir.

Allah affetsin çok güldüm :D. Keşke mikrofon açık olsaymış da duyabilseydim. O kadar korkmuş ki farenin içinden geçmiş 🤣.
Aslında oyunu kaç kez bitirdim ama nereden geleceğini atlayacağını kestiremeyince arkama, önüme dönüp durdum en sonunda smooth bir şekilde arkama dönerken birden görünce hopladım.😂😅😆😁

Aksiyon,korku gibi vb. oyunlarda heyecanlanıyorsun(outlast ses olmadan oyna)kalp hastalığınız varmı?
Outlast'in Allah belasını oyunu toplamda 4 saat oynayabildim ilk aldığımdan bu yana. Onda da bağırarak zıplayarak 😂
Dying Light tecrübeniz nasıl? Oyun ilk başlarda sıkıntılı ve korkutucu gelebiliyor. Hele geceleri ecellerden kaçarken ki gerilim tarif edilemez.
Allahtan mic kapalıydı. :)
Dying Light'ı yeni aldım. senelerdir düzgün bilgisayarım yoktu, yeni sistem toplayınca alayım dedim. Şuan 2 saatlik oynanışım var başları sıkıcı geldi. İlerleyip sokağa çıkmaya başlayınca da gerilmeye başladım şuan duruyor oynamadım. Last of Us part 2 aldım 3 haftadır oyunu bitiremiyorum 😅

PUBG, Last of Us, God of War, Dying Light, Uncharted, Detroit Become Human gibi ya da bunlara benzer oyunlar oynarken içindeymişim gibi kendimden geçiyorum. Aşırı stres ve gerilim yüklü oluyorum, 2-3 saat gibi süreler oynayamıyorum. Çok gerildiğimde oyunu kapatıp başka şeylerle uğraşıyorum. Layers of Fear, Outlast gibi korku oyunlarını oynadığımda mezara canlı gömülmüşüm gibi bir his oluyor. Anksiyete ve uyku bozukluğu sorunum var buna bağlı olabilir mi diye düşünüyorum ama bilmiyorum.

Oyunları izlemeye bayılıyorum bu sefer de dedim ben de oynayayım, indirdim Dying Light'ı. Aşırı gerildim ellerim buz kesti resmen güvenli bölgeden zar zor korka korka ayrıldım. Onun dışında savaşmalı oyunların hepsinde aşırı gerilip stres yapıyorum belki bir çözümü vardır diye arattım karşıma çıktın benim de anksiyete ve panik atağım var. Bunlardan kaynaklı olabilir. Bir de çok farklı bir gerilme bendeki sanki ben içindeyim de ölücekmişim gibi halbuki öl yeniden doğ yani...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı