Oyun Pc'si mi Ps4 mü ?

Mustafacan

Hectopat
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar haziran ayının son günlerinde ps4 almayı düşünüyorum ama kafama şöyle bir şey takıldı ben gta, battlefield, watch dogs vb. gibi oyunları seviyorum. Yani savaş oyunları 1900 2000 gibi bütcem var game pc alsam her türlü işi yapacagım ama ps4 sadece oyun oynıcam.

Zaten iyi kötü bir leptop'um var sırf oyun için almayı düşünüyorum... Sizce ps4 mü pc mi?
Eger Pc ise 2000 tl'lik pc toplar mısınız yukarıdaki oyunları kasma yapmadan oynıyacagım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerekçelerinizi bir belirtin bakalım, öneri yaparken. Pata küte "sistem topla, al, buyur topladım" diye gelmeyin derim. Gerekçe belirtin. Neden PC toplamasını istiyorsun mesela? Cevap alacak olan kişiyi daha çok tatmin etmiş olursunuz.

Cevaba gelince. PS4'un exclusive oyunları gerçekten çok iyi ve özel. Infamous, Uncharted, The Last of US vs oyunlar harika oyunlar. Ama seninde dediğin gibi sadece oyun oynayacağın ve her bir oyuna 200 TL para vereceğin manasına geliyor. Ama sen oyun için alacağım dediğine göre PS4 al derim.

PC alman bir diğer açıdan daha iyi olur. Neden? Çünkü her türlü işi yapabilirsin. PS4 bir müddet sonra sıkar. Emin ol sıkar. Kendimden biliyorum. Sürekli oyun oynamak, bir kesimden sonra yeterli gelmiyor. Oyunlardan sıkılıyorsun. Ama seçim yine senin. Benim tavsiyemi sorarsan, sırf oyun oynamak istiyorum dediğin için, PS4.

Pc her zaman iyidir. Bundan 3 -4 yıl sonra parcaları degiş tekrar canavar yaratabılırsın fakat ps4 falan zor o yanı. 4-5 yıl sonra pert.

Dünki, E3 fuarından sonra oyumu PS4 den kullanıyorum. Grafikler gayet güzel, PC aratmıyor hele ki bu ilk yılı. Tabi Uncharted 4 duyuruldu o da ayrı konu :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim şahsi görüşüm pc'den yana. Öncellikle FPS Oyunları, bana konsolda pc'deki kadar haz vermiyor. İkinci olarak da PS4 oyunları tuzludur, 200-250 TL arası bir fiyat ödeyeceksin oyunları için. İki tane konsola sahibim fakat yine de bilgisayar alıyorum oyun için, bir türlü pc'deki hazzı alamadım konsollarda.

5 sene için hesap:
PS4 1.600 TL.
4 Ayda bir oyun 200 TL. 5x200x3=3.000 TL
Online oynamak için Ps Plus yıllık 150 TL. 150x5=750 TL.
Toplam 5.350 TL.

PC 2.000 TL.
4 Ayda bir oyun 125 TL. 125x5x3=1.875 TL
3 sene sonra ekran kartı değişimi 1.000 TL
Toplam 4.875 TL

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı