Oyun projem - Depth of Space

Dostum oyun tutması kolay bir şey değil, oyunu öyle bir türde yapman gerekiyor ki insanların ilgisini tamamen çeksin. Bunun üzerinde aylarca düşünmen gerekiyor ta ki mantıklı bir şey bulana kadar. Becerikliysen üstüne becerikli bir ekip kurup AAA oyun yapabilirsin, tıpkı TLOU, RDR gibi. Orta seviyeysen çok zorlamayacak bir şeyler yapabilirsin fakat dediğim gibi klasik bir şey yapıp piyasaya sürmek yerine bayağı düşünüp piyasaya sürmek daha iyi.

Yani hefes kırmak gibi olmasın tek başınıza orada yazdıgnız TLOU gibi dünya çapında tutan oyunlar yapmak çok zor.

Son düzenleyen: Moderatör:
O kadar da değil abartma.

Oyun yapıp para kazanmayı düşünüyorsan bu işler öyle yapay zekaya birkaç soru sormakla veya ona kod yazdırmakla olacak işler değil. YouTube'dan kodlama dili öğrenebilirsin veya Blueprint fakat hiç kolay şeyler değil. Bilen birinden ücretli eğitimler görmen gerekir sağlam bir temelin olur.

8-9 yıldır hobi olarak yapıyorum ben bu oyun tasarlama işini ve bir tane bile oyun çıkarmadım gerçi istemedim orası ayrı. Hobiydi benim yaptığım.

Oyunu çıkarmadan önce HUD'a ayar çekmelisiniz hocam.

Hocam çok güzel oyun oynamak için heyecanlanıyorum ne zaman çıkartmayı planlıyorsunuz
hocam öncelikle yorumunuz için teşekkür ediyorum, oyunu normalde bu ilkbaharda çıkaracaktım ama Blender dersleri alıyorum ve oyuna kendi hazırladığım 3D modelleri ekleyeceğim, ayrıca birçok özellik de ekleyeceğim, fizikle alakalı, daha fazla animasyonlar, ara sahneler vs. ekleyeceğim içim tahminen yazın sonuna doğru çıkar. Ağustos ayı gibi oyunu tamamlarım. Oyunun kısa bir videosunu da paylaşacağım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı