Oyun projem - Depth of Space

Hocam merhaba, bu model çok tanıdık geldi. 1-2 yıl önce Unity'de, Discord platformunda bu oyun hakkında konuşuyor muydunuz? Çünkü aynı konsepte sahip, Unity üzerinden 16-18 yaşlarında bir çocuk benzer modellerle böyle bir oyun yapıyordu. Aklıma takıldı, sormak istedim.
hocam modeller hazır asset, bu yüzden bir başkası da kullanmış olabilir, bu oyunu da ilk kez bu forumda konuştum, bu konuyu oluşturalı 2 ay oldu

Dostum oyun tutması kolay bir şey değil, oyunu öyle bir türde yapman gerekiyor ki insanların ilgisini tamamen çeksin. Bunun üzerinde aylarca düşünmen gerekiyor ta ki mantıklı bir şey bulana kadar. Becerikliysen üstüne becerikli bir ekip kurup AAA oyun yapabilirsin, tıpkı TLOU, RDR gibi. Orta seviyeysen çok zorlamayacak bir şeyler yapabilirsin fakat dediğim gibi klasik bir şey yapıp piyasaya sürmek yerine bayağı düşünüp piyasaya sürmek daha iyi.

Ya da basit çocukların ilgisini çeken bir oyun yapıp 2-3 reklam yayınlayıp tutturabilirsin.

Herkese iyi günler dilerim. Yaklaşık 5 aydır üzerinde çalıştığım bir oyun projem var. Adı depth of space. Bilim-kurgu tarzlı FPS aksiyon oyunu. Oyun gerçek hayatta da var olan gliese 581g adlı bir gezegende geçiyor. Oyunda bahsettiğim gezegende savaşarak hayatta kalma mücadelesi veriliyor. Oyun için bir senaryo da hazırladım ve oyunun senaryosunu yazmam 2-3 haftamı aldı. Şu ana kadar oyunun henüz %20'sini tamamladım diyebilirim. Oyunun ekran görüntülerini de bırakıyorum. Sizden oyunum hakkında geri dönüşünüzü bekliyorum.

Elinize sağlık hocam görünüş olarak güzel ancak optimizasyonu nasıl olacak.

Herkese iyi günler dilerim. Yaklaşık 5 aydır üzerinde çalıştığım bir oyun projem var. Adı depth of space. Bilim-kurgu tarzlı FPS aksiyon oyunu. Oyun gerçek hayatta da var olan gliese 581g adlı bir gezegende geçiyor. Oyunda bahsettiğim gezegende savaşarak hayatta kalma mücadelesi veriliyor. Oyun için bir senaryo da hazırladım ve oyunun senaryosunu yazmam 2-3 haftamı aldı. Şu ana kadar oyunun henüz %20'sini tamamladım diyebilirim. Oyunun ekran görüntülerini de bırakıyorum. Sizden oyunum hakkında geri dönüşünüzü bekliyorum.

Mobil oyun olmasaydı Steam ve Epic Games'te daha çok tutabilirdi eğer 100$'ı verebiliyorsanız.

Gerçek hayatta da olan bir gezegende hayatta kalma mücadelesi oldukça hoş bir fikir. Bence Dünya'dan bir gezegene giderken bir hata sonucu bu gezegende gözlerimizi açsak çok güzel olur. Mesela örneğin Mars'a gidecekken derin uyku aletine biniyoruz ve kodlama hatasından dolayı veya bir meteora çarpmadan dolayı bu gezegene geliyoruz çok güzel fikir olur.

Geri
Yukarı