Oyuna para yatırdığım için pişmanım

Ozi01

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Zula'ya 2019 da başladım sonra arada bıraktığım oldu falan 2 hafta önce başladım oynamaya tekrardan ve bu yazın başında işe başladım yazın çalışmak için şimdi bende neredeyese şimdiye kadar paraları harcadım ve de geçen hafta Zula'ya toplam 2K TL yatırdım. Dalga geçilecek bir durum evet biliyorum ama pişmanım. Çünkü Valorant gibi bir oyun değil silahlar gidiyor falan ve P2W bir oyun oynamak da istemiyorum gerçekten yani üzüntümü düşünmeli miyim bilmiyorum yani ya da umursamayıp Valorant'a devam edeceğim önerileriniz nedir? Belki moral olur.

Hesabı satmaya çalışıp en azından zararı düşürebilirsin. Onun dışında yapacak bir şey yok bundan sonra daha dikkatli olursun.

Arkadaşlar Zula'ya 2019 da başladım sonra arada bıraktığım oldu falan 2 hafta önce başladım oynamaya tekrardan ve bu yazın başında işe başladım yazın çalışmak için şimdi bende neredeyese şimdiye kadar paraları harcadım ve de geçen hafta Zula'ya toplam 2K TL yatırdım. Dalga geçilecek bir durum evet biliyorum ama pişmanım. Çünkü Valorant gibi bir oyun değil silahlar gidiyor falan ve P2W bir oyun oynamak da istemiyorum gerçekten yani üzüntümü düşünmeli miyim bilmiyorum yani ya da umursamayıp Valorant'a devam edeceğim önerileriniz nedir? Belki moral olur.
Neden yatırdın? 2000 TL çok büyük bir para değil.

Neden yatırdın? 2000 TL çok büyük bir para değil.

Ya hocam büyük bir para değil hani çalıştığım için büyük bir para olmadığını söyleyebiliyiorum fakat işte oyundaki itemlerin gitmesi saçma olduğu için gereksiz para yatırma. Neden yatırdığıma da gelirsek yani Zula'ya girince sanırım kendimi tutamıyorum gerçekten özel teklifler beni manipüleediyor olabilir.

Hocam Zula mı kaldı P2W FPS oyunu mu olur😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı