Oyunda "System Service Exception" mavi ekran hatası

cancano

Decapat
Katılım
8 Mart 2019
Mesajlar
8
Oyuna girmeden bilgisayarı kullandığımda hiçbir sorun yok ancak ne zaman bir oyuna girsem (Örneğin League of Legends) 2-3 dk içinde bu mavi ekran hatasını alıyorum. Bilgisayarım Windows 7 idi. Format attım ve Windows 10 yükledim. Ancak hala sorun alıyorum. Ekran kartlarım güncel. Harddisk' de sorun yok gösteriyor.
Advenced System Care diye bir program yüklemiştim sanırım onun eseri, neler yapmam lazım? Laptop bilgisayar kullanıyorum ve kasayı açacak bilgim yok.

Minidump dosyası;
 
Teşekkür ederim Murat bey yaptıktan sonra tekrar yazacağım.
Bu arada verdiğiniz linkten inen dosyayı flasha mı çıkartıcam ? BIOS güncelleme ile ilgili devamında ne yapmalıyım.
Şuan yapmayı denedim ama bataryam olmadığı için "please plug in battery and its remaining capacity should be more than 20%" hatası aldım. Takabileceğim bir batarya yok ne yapmalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an yapmayı denedim ama bataryam olmadığı için "please plug in battery and its remaining capacity should be more than 20%" hatası aldım. Takabileceğim bir batarya yok ne yapmalıyım?
Batarya aldığınızda yapın.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı