"System Service Exception" Mavi Ekran Hatası

endery13

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Uçak Bakım
Ekran kartı sürücüsüyle ilgili 3 sürüm önceye kadar gittim, denedim 3 tane işletim sistemi değiştirdim, kafayı sıyırdım. Fazla uzatmadan direkt size sunuyorum dosyaları.

Yeni klasör.rar

RAM'leri akşamdan sabaha kadar test edin. O test 3-5 dakikada bitecek testlerden değil. Anakartın sitesinde yazana bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ramleri akşamdan sabaha kadar test edin. O test 3 5 dakikada bitecek testlerden değil. Anakartın sitesinde yazana bakmayın.

Tamamdır. Ben diğer yazıları da göz önüne alarak geçiş 1'den sonra hata yoksa yoktur diye gittim. Bu akşam komple bırakıyorum, ama öncelikle sistemdeki sürücü meselesini hallediyorum.

Realtek sürücülerin hala güncel değil bilmiyorsanız imzamdan Aida64 sonucunu paylaşın. Sata kontrolcü sürücün de güncel değil.
Tamamdır dediklerinizi yapıyorum. SATA için nasıl bir şey yapacağım? Gigabyte'ın sitesinde benim anakartım için olan her şeyi yükledim. Güncel versiyonunu nasıl bulabilirim bilmiyorum, yardıma ihtiyacım var.

Report.htm

Sistemi yaklaşık 2 saattir açık tutuyorum, oyuna girdiğimde mavi ekran geliyor. Son mavi ekranı da ekledim.

Yeni klasör (2).rar

Temiz önyükleme yap.

Realtek
Win10 Auto Installation Program (SharedID:1152921504607039569 SId:1152921504626192484) olanı yükle.

Realtek
64bits Vista, Windows7, Windows8, Windows8.1, Windows10 Driver only (Executable file) olanı yükle.

Kod:
https://www2.ati.com/drivers/radeon-crimson-relive-16.12.2-sb-sata-ahci-win10-win8.1-win7-64bit-jan12.exe
IDM ile indir yükle.

Windows bıild'den kastınız güncelleme ise açtım ve sisteminiz günceldir dedi, ekran kartının en son sürümünü kuruyorum.

Windows_10_Download_Preview_Builds_Channel_Settings.png

Update altında gördüğün gibi build yazan hangisi ise odur. Güncel sürümlerde geliştirici için veya farklı bir kategoride de gözükebilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı