Oyundayken ekran gitmesi ve bilgisayarın kendini yeniden başlatması neden olur?

rxmoss

Decapat
Daha fazla  
Selam, FM 23 oynuyordum ve bir anda ses gelmeye başladı ve ekran gitti birkaç saniye sonra kendini yeniden başlattı. Ayrıca bazen görüntü gidip sinyal yok diyor ama bilgisayar açık yani ses vs gelmeye devam ediyor. Tek 1 tane minidump dosyası vardı ve aşağıya bırakıyorum.

Temiz bir kurulum ayarları sıfırlamıyor mu sadece?
Eğer güncel değilse öyle güncelleyin. Güncel ise uğraşmadan DDU ile silip geri kurun ve dediğim gibi Power testi yapın. Ramleride test edebilirsiniz.
Sadece ayarları mı sıfırlıyor bilmiyorum valla yeni bir sürüm gelmiş onu indirip deniyeceğim ayrıca psu'm 550w arc a750 de çok güç harcayan bir kart ondan dolayı mı acaba.

İşlemcim i3 12100f,Ekran kartım Arc a750.

Monitörümde sadece VGA ve DVI girişi var VGA to HDMI dönüştürücü kullanıyorum ekran kartını nereye takmalıyım? Şu an VGA kullanıyorum.
Ekran kartınızda DVI çıkışı varsa ordan görüntü almaya çalışın aksi halde yeni monitör almanız gerekecek/gerek. Eğer monitör için bütçeniz hazır değilse dönüştürücüyü idareten kullanabilirsiniz ama ne kadar sağlıklı olur bilemem.

Ekran kartınızda DVI çıkışı varsa oradan görüntü almaya çalışın aksi halde yeni monitör almanız gerekecek/gerek. eğer monitör için bütçeniz hazır değilse dönüştürücüyü idareten kullanabilirsiniz ama ne kadar sağlıklı olur bilemem.

Sanırım monitör değişiceğim PC ilk açıldığında, kabloya hafif dokunulduğunda görüntüde bozulmalar oluyor zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı