Oyunlar zamlanıyor

Bende Dying Light 2 ile God of War satın aldım sirada Uncharted var onuda alırsam artık oyun almaya ara vereceğim çünkü çok pahalılar artık belkim ileride bir de Battlefield 2042 alırım.
Bakalım bende dediğim gibi Elden Ring ve GoW'u aldım bile sırada Dying Light 2 ve çıkınca Hogwarts Legacy alacağım birde kış indiriminde birkaç oyun daha.
 
İyi ki hızlı davranıp istek listesindeki kalan oyunlarımı almışım bir önceki indirim günlerinde, evet biraz fazlasıyla harcama oldu ancak bir sonraki indirime bırakmış olsaydım %100 eminim, bir kısmını alabilecektim. Ancak yeni çıkacak oyunlarda ise, çok üzgünüm ama korsan yolu görünüyor.

Ekleme: Akşam şöyle bi' bende olmayan ve hoşuma gidecek olan oyun listesini çıkartıp belki "son kez" öneri/tavsiye konusu açarım.
 
CS:GO için yapıldı diğer oyunlar içinde gelecektir yakında. Bilet almayi düşünüyordum. 205 TL olunca vazgeçtim. Gençliğimizi adam akıllı yaşamıyoruz. Artık çok kötü durumdayız. PC almak çok zor onu aldın diyelim oyun almakta çok zor. Her şey zor be bitirdin bizi...
 
Aynen aynen, Türk oyuncuların parası var ve orijinal oyun alabilecek.

2 ucu shitli değnek crack indirdiğin zaman da virüs falan girebiliyor sıkıntı bu devirde PC almak zor zaten riske atmıyorum PC mi gözüm gibi bakıyorum bozulursa alamayız çünkü bir daha 1 yıl da bir oyun alarım gene de crack kullanmam.
 

Geri
Yukarı