Oyunlara "Türkçe Desteği Yok" diye kötü puan vermeyin

@443652 üslubuna dikkat et, ben senin arkadaşın değilim. Eğer bir pazarda uzun vadede kâr elde etmek istiyorsan kısa vadede kazanacaklarına odaklanmazsın fazla. Oyun sektörü TR'de ilerlemeye başladı. Kendi paramız değer kaybediyor, fazla yerli oyunumuz yok, bunlara eyvallahım. Ama bir pazarda fazla satış yapmak istiyorsan kısa vadeye odaklanmazsın. Biraz araştır, ondan sonra yorum yap. Bir de Rusya'ya bakmanı öneririm. Adamların ekonomisi bizden kötü, korsan seviyesi bizden fazla, ama neredeyse tüm oyunlarda Rusça desteği var.

3-5 lira verip yaptırtacağı yamayı yaptırmadığı için istiyoruz. Türk oyuncu kitlesi olarak tabii ki de oyunun yerelleştirilmesini isteyeceğiz. Her oyuna demiyorum ama ülkemizde çok oynanan oyunlara her halükarda gelebilir Witcher 3 de var yama geldi de kötü mü oldu? Daha fazla insan oynama şansı buldu. Gidin İngilizce öğrenin deyip egonuzu tatmin edecek başka bir yer bulun lütfen.

(Oyuna 0 puan verenleri desteklemiyorum veya puan kıranları Türkçe dil desteğini firmalardan her halükarda isteyebileceğimizi söylüyorum.)
3-5 Lira mı?? Çevirmenler aç karnına çalışmıyor herhalde. Tüm replikleri çevirmesi var, sonra onu oyuna eklemesi var. Senin mantığına göre dünyadaki her dil eklenmeli. Türkçe dil seçeneği eklense Katalanca konuşan adam bu sefer neden benim dilim yok diyecek, sürekli bu tartışmalar sürecek. Evet ben de diyorum, git İngilizce öğren. Egoyla bir ilgisi yok bunun.

@443652 üslubuna dikkat et, ben senin arkadaşın değilim. Eğer bir pazarda uzun vadede kâr elde etmek istiyorsan kısa vadede kazanacaklarına odaklanmazsın fazla. Oyun sektörü TR'de ilerlemeye başladı. Kendi paramız değer kaybediyor, fazla yerli oyunumuz yok, bunlara eyvallahım. Ama bir pazarda fazla satış yapmak istiyorsan kısa vadeye odaklanmazsın. Biraz araştır, ondan sonra yorum yap. Bir de Rusya'ya bakmanı öneririm. Adamların ekonomisi bizden kötü, korsan seviyesi bizden fazla, ama neredeyse tüm oyunlarda Rusça desteği var.

İngilizce öğrenmek zorundasın o kutsal bir dildir. Öğrenmeyen cahil kalır ve sokakta mendil satar. (!) Dediklerine katılıyorum.

Bilip bilmeden konuşma, kafandan rakam atıp yorum yapma. Sana hesap yapıyorum. Yurt dışında 1 kişiden aldığı parayı Türkiye'de 5 kişiden alıyor. Bilmeden konuşma

Tamam, anlaştık. 😂

Şuan senin nasıl bir şey olduğunu anladım. Demek Rusya'nın ekonomisi bizden kötü he vay arkadaş. Sana diyeceğim bir şey yok. Sen 20 yıl önce kalmış a haberden başka kanal izlemeyen bir şahsiyetsin. Allah kurtarsın ne deyim. Al bu da kanıtı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı