Oyunlara "Türkçe Desteği Yok" diye kötü puan vermeyin

Arkadaşlar, siz bir oyunun sayfasının altına "Türkçe Desteği Yok" diye ağladığınızda hiçbir şey olmuyor, belki de güzel olan bir oyunun puanı düşüyor ve her geliştiricinin (özellikle indielerin) oyuna her dili eklemesinin imkanı yok, siz yazsanız bile muhtemelen oyuna Türkçe eklenmeyecek. Bunun yerine geliştiricilerden Türkçe dili istemek yerine İngilizce öğrenmenizi tavsiye ederim, hem çok daha işinize yaracaktır Türkçe desteği beklemekten.
Ben oyunlara Türkçe dil destediği olamdığı için ötü puan verenlerden değilim sadece Çince,Arapça gibi dillerin dil desteği varken bizim dilimizin bunlardan biri olmaması bu bana saçma geliyor Çinllilerin kendilerine ait Steam'i yok mu zaten? :)
Bence çoğu oyunda Türkçe dil desteğinin bulunmamasının nedenin Steam oyunun dolar kurunun 1,20 gibi bir fiyata sabitlenmiş (bazı oyunlarda farklı olabilir) olmasını sanıyorum. Örneğin 10 dolar olan bir oyunu Avrupa'da satın alan biri oyunu yapanaa 10 dolar kazandırırken Türkiye'denalan bir kimse 3 dolar kazandırıyor oyun yapımcısısizce kime dil desteği verir bu konumda? :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı