5-6 adet oyun almak istiyorum. Ama indirim ve kupon dönemini bekliyordum. Eğer zam hemen gelmeyecekse bekleyeceğim. Tarih belli mi?
5-6 adet oyun almak istiyorum. Ama indirim ve kupon dönemini bekliyordum. Eğer zam hemen gelmeyecekse bekleyeceğim. Tarih belli mi?
Yaz indirimlerini bekle. Zaten bence yaz indirimlerinden sonra deli gibi zam gelecek.
Hocam Watch Dogs 2 bugün 1249 TL oldu.Tarih belli değil büyük ihtimal 25'inden sonra başlar fiyat değiştirmeleri.
Hocam Watch Dogs 2 bugün 1249 TL oldu.
Son kale de yıkılıyor...Ben şu an indirimdeki oyunlar için bahsetmiştim hocam. 25'inde bu indirimlerde bittiği için öyle bir tahminde bulundum tabii öncesinde yapanlar olur. Geçen haftada AC indirimdeydi indirimler bittiği anda zammı çaktılar.
Yaz indiriminden önce mega indirimler var hocam oyunlarına indirim yapılmasını isteyen geliştiriciler Epic Games'e 3 Mayısa kadar bildirmek zorundalar. İndirimlerde 15-20 Mayıs arası başlar büyük ihtimal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.