Oyunlarda akıcılık problemi

Makaleler
4
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Birçok konu açtım. Ama çözüm bulamadım. Stutterring de var.

Anlattığım gibi. MSI Afterburner'da akıcı olmayan yerlerde ekran kartı kullanım oranı yüzde 85 iken boş arazide ya da ağaçların olduğu yerde yüzde 98.

Açık. Ama ekranda yırtılma olmuyor. Dolu bölgelere kafamı çevirdiğim an akıcı olmuyor. 30Hz gibi oluyor.
Masaüstü sağ tık - Görüntü Ayarları - Gelişmiş Görüntü Ayarları.

Burada yenileme hızı kaç Hz yazıyor bir kontrol eder misin?
143.996 Hz.
Videoda anlatmak istediğim evli kısımlar ya da yük binen kısımlar akıcı değil. O yerlerde de ekran kartı yüzdesi daha düşük.

Tamam monitörün hz değerlerinde bir sorun yok. Fakat bu akıcılık sorunu videoya da yansımıyor. MSI Afterburner ile kullanım değerlerinin göründüğü 2-3 dakikalık bir video çekip yüklersen sevinirim. Şu video işine yarar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ben 165Hz monitöre geçmeden önce kasıyormuş gibi hissediyordum.İllaki denemek zorunda değilsiniz.
Videoyu tam ekran yapın.
Hangi ayarda oynuyorsan bir altını uygulayıp dene.

Ben 165Hz monitöre geçmeden önce kasıyormuş gibi hissediyordum.İllaki denemek zorunda değilsiniz.
Dostum göz 60Hz'e alışık, nasıl 60Hz kasıyor gibi gözükebilir Allah aşkına? 60FPS almıyorsunuzdur kasıyor gibi geliyordur. 60Hz'e alışmış göz için 60FPS yağ gibi akar.

Dostum göz 60Hz'e alışık, nasıl 60Hz kasıyor gibi gözükebilir Allah aşkına? 60FPS almıyorsunuzdur kasıyor gibi geliyordur. 60Hz'e alışmış göz için 60FPS yağ gibi akar.
Hahaha nasıl kanıtlayabilirim eski sistemim GTX 750ti Xeon x5460 60hz monitör bildiğin anlaşılıyor ani mouseyi çevirdiğimde vb durumlarda FPS sabit 60fps.
Maalesef keşke öyle yağ gibi aksaydı da 165Hz monitör almasaydım.

Videoyu 3 kere izledim senin dediğin akıcılık problemi 77 FPS sebebiyle olur en fazla. Ayarları 150 FPS alacak şekilde ayarladığında daha akıcı olacaktır. Tam sorunu anlayamadım.
Hatta takılma da var.
attım. 0:38 den itibaren dikkatle izleyin. Oyuncuların olduğu yerde kasıyor.
Bende akmıyor işte .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…