- Makaleler
- 49
Küçük bir not geçmek istiyorum: Her uygulamada veya oyunda olmuyor. @hurafeistans829ALT+F4 bir uygulama kapatma komutudur. İşlevi bu zaten. Başka bir şey yapmaz veya bir sorun yaratmaz.
Küçük bir not geçmek istiyorum: Her uygulamada veya oyunda olmuyor. @hurafeistans829ALT+F4 bir uygulama kapatma komutudur. İşlevi bu zaten. Başka bir şey yapmaz veya bir sorun yaratmaz.
Kapatılabiliyor. Programı kapan kişi kapatmış olabilir. Onun dışında olması lazım.Küçük bir not geçmek istiyorum: Her uygulamada veya oyunda olmuyor.
Sadece kayıt alınmadıysa bir sonraki açışta en son alınan kayıt noktasından başlarsın.Oyunda yeni gelen bir harita indirdim ve oynamaya başladım. Oynarken yanlışlıkla ALT+F4 çektim ve kapandı. Bir sorun olur mu? Bu alt+F4'ün mantığı nedir? Sonuçta adamlar oyundan çıkma seçeneği koymuş ya da aynı görevi mi görüyorlar?
Ciddi mi değil mi karar veremedim.Ayrıca nasıl yanlışlıkla Alt+F4 çekebiliyorsunuz yeni bi klavye düzeni vs. mi çıktı? Türkçe ALTF4 klavye diye yanlışlıkla basmanız için yan yana olması lazım mantıken.
Hocam ben arkadaşa sitem ediyorum burda.Ciddi mi değil mi karar veremedim.
Ayrıca nasıl yanlışlıkla Alt+F4 çekebiliyorsunuz yeni bi klavye düzeni vs. mi çıktı? Türkçe ALTF4 klavye diye yanlışlıkla basmanız için yan yana olması lazım mantıken.
Arkadaşlar konu bu değil. Arkadaş bir şekilde basmış işte.Çok üst düzey zeka seviyesi ile hazırlanmış kesinlikle troll olmayan bir konu.
Etmek zorunda değilsiniz. Her konuya mesaj atmak zorunda da.Hocam ben arkadaşa sitem ediyorum burda.
Minecraftta eski bir save dosyamı açmıştım alt tuşunda hızlı koşmam var bunu yaparken f5 le arkama bakacakken f4 e kaymış ve oyun kapandı bunun için açtım konuyu ama oyun zaten oto save alıyormuş bir sorun olmadı sağolun.Sadece kayıt alınmadıysa bir sonraki açışta en son alınan kayıt noktasından başlarsın.
+300 mesajın var kanka. Sen troll yapmazsın gibi (en azından böyle).
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.