K KayraAkar Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 46 Çözümler 1 23 Kasım 2019 #1 Merhablar. Just Cause 3'e girdim ve oynum full screen değildi. Ayarlara da baktım ama bir çözüm bulamadım. Oyunda full screene alınca etrafı siyah oluyor ve çok küçük bir alan da gözüküyor. Sonra da Rainbow Six Siege'e girdim ama düzelmedi.
Merhablar. Just Cause 3'e girdim ve oynum full screen değildi. Ayarlara da baktım ama bir çözüm bulamadım. Oyunda full screene alınca etrafı siyah oluyor ve çok küçük bir alan da gözüküyor. Sonra da Rainbow Six Siege'e girdim ama düzelmedi.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.213 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2019 #2 Monitörünüz ve ekran kartınız nedir? Artı 0 Eksi
1 16986 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 5.781 Makaleler 7 Çözümler 52 23 Kasım 2019 #3 Oyun içi çözünürlüğü mümkünse monitör çözünürlüğüzle aynı ayarlayın ve ekran kartı ayarlarından ölçeklendirme ayarını tam ekran olarak yapın. Artı 0 Eksi
Oyun içi çözünürlüğü mümkünse monitör çözünürlüğüzle aynı ayarlayın ve ekran kartı ayarlarından ölçeklendirme ayarını tam ekran olarak yapın.